Icerige atla
Extraloob

Banka Hesap Hk.

· 17 Yanıt · 1.8K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
arkadaşlar ben bir kaç bankadan hesap açıcam vadesiz fakat her ay bi ücret alıyorlarmı ? yoksa işlem yaptıkca bi ücretmi alıyorlar ?
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
17 Yanıt
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Dönem olarak para alırlar. Ama finansbank enpara al hiç ücret edemezsin ve internetten alışverişte yaparsın 8-)
Herakross
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
aynen donem olarak aliniyor fakat ogrenci oldugunu belirtip ucreti kestirebiliyorsun
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
6 ayda bir hesap işletim ücret kesilir ben de bu ücreti vermemek için finansbankın enpara.com'undan hesap açtım, zaten bankaya giden biri değilim her şeyi internetten yapıyorum.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Bu mesaj sytgkdmr rumuzlu uyeden alinti yapildi
Dönem olarak para alırlar. Ama finansbank enpara al hiç ücret edemezsin ve internetten alışverişte yaparsın 8-)

Sağol hacım peki enpara.com dan başka uygun gördüğün banka varmı ? bi kaç tane daha açmam gerek.

Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
aynen donem olarak aliniyor fakat ogrenci oldugunu belirtip ucreti kestirebiliyorsun

Ortalama ne kadar ücret alıyorlar ?

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
6 ayda bir hesap işletim ücret kesilir ben de bu ücreti vermemek için finansbankın enpara.com'undan hesap açtım, zaten bankaya giden biri değilim her şeyi internetten yapıyorum.

Dezavantajı varmı peki enpara.com un ?
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Garanti 30 lira aliyor sanirim 6 aylik ama premium uyelerden almiyor. Premium uyeler yuksek alisveris hacmi olan uyeler oluyor. Zaten cok fazla eft havale ucreti kestikleri icin alim yapmiyorlar.(gercekte premium uye diye bir sey yok sanirim , sistem otomatik isliyor)

Enpara.com'da bankadan islem yapamazsin ve sanal kredi karti cikartamazsin , en azindan ben oyle biliyorum. Para gonderimi - alimi yapacagim ben diyorsan enpara ideal. Para almayi birak ustune bir suru hediye veriyorlar 😊 kalem , defter , kumbara , cikolata vs vs

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Suanda kadar garanti ziraat teb kullandım aralarında en kaliteli hizmet finansbank enpara. 3sn de müşteri temsilcisine bağlanıyorsun herhangi bir sorunda. İyiki enparaliyim 8-)
Herakross
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
benim için hiçbir dezavantajı yok.
V
volkanka ⭐ 17y
enpara, halkbankta hesap işletim ücreti almıyor diye biliyorum.
enparayı kullanıyorum harika 😊
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
YapıKredi 6 ayda bir 55 lira hesap işletim ücreti alıyordu.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi

fakat öğrenci değil
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Akbank 6 ayda bir 5tl kesiyor =/

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
fazla kanki o ufuk veremez
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Enpara , Garanti ve İş bankası açayım en iyisi . kredi kartı zaten vermiyorlar bana 😄

Sağolun arkadaşlar enpara.com baya avantaj sağlıcak
_
_UmuT_ ⭐ 18y
HalkBank hesap kartım var 1 yıldır hiç kullanmadım şuan kapatmak istesem borçlumu olucam yani?
Temet Nosce
Enpara'yı kullan kafan rahat olsun. 6-7 aydır kullanıyorum yaptığım tasarruf

Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Bu mesaj Temet Nosce rumuzlu uyeden alinti yapildi
Enpara'yı kullan kafan rahat olsun. 6-7 aydır kullanıyorum yaptığım tasarruf

💃 💃

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: