Müthiş haber bu ya 🍺
Acil Duyuru Kale Savaşı Hk. <<Banka Bug'u>>
· 33 Yanıt · 9.1K görüntüleme 0 okuyor
33 Yanıt
Uğur Abi 🙏
müthiş haber o paralardan banada ayır çünkü bende pacificdeyim alırsan guildine geleceğim 😊
Müthiş haber bu ya 🍺
biggrint1 🤤
hll bro süper bi haber
Hele şükür adam gibi bir açıklama teşekküler mavi 👍
[www.extraloob.com 😎 ]
Uğur onu bunu bırakta kaç bil 'i bana veriyorsun ? 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
Uğur onu bunu bırakta kaç bil 'i bana veriyorsun ? :P
Sertaç ilk önce bana söz verdi 😜
L
Laistrogon
⭐ 17y
guilde söyledim ama önemseyen olmadı master afk. Bakalım master almadıysa ağlatcak milleti 😊
T
TheCunninG
⭐ 19y
Redsea [TurK_FoRCe] biz zaten sürekli savaşmadan para alıyoruz 😄 kimse korkusundan dalamıyor 110 geldiğinden beri kale bizde
H
HollowDalton
⭐ 18y
Redsea [TurK_FoRCe] biz zaten sürekli savaşmadan para alıyoruz 😄 kimse korkusundan dalamıyor 110 geldiğinden beri kale bizde
Sorması ayıp kaç bil gold var 😁
Sorması ayıpsa sorman bile hata 😁
H
HollowDalton
⭐ 18y
Sorması ayıpsa sorman bile hata 😁
Lafın gelişi 😁 ayıp dgl diyim söle 😆
beyler masterlaırnıza haber salın parayı çeksinler savaş olmadı diye onlar şimdi parayıda çekmez :D
yabancı guilde bugu anlatması ayrı bir dert XD
Persiada da kale 2 hafta önce yabancıların eline geçti,bizim uniondaydı.Şimdi yabancılara para kazandıramam valla 😆
T
TheCunninG
⭐ 19y
Bizde kale goldları dağıtılmıyor 😊 soyulan türk arkadaşlarımıza yardım ediyoruz kale goldları ile
Nina Ricci
⭐ 17y
Yine 12'den vurmuşsun Uğur ağabey 🍺

HELAL OLSUN SANA EXTRALOOB . DİĞER BÜTÜN FORUMLAR BOŞ. TEK DOĞRU EN HIZLI EN DOĞRU BİLGİ BURASIYMIŞ. Tşkler
hala devam ediormu bug ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap