Icerige atla
Extraloob

Banada SOSUN düşücek biliyorum!!

· 11 Yanıt · 1.2K görüntüleme
B
BøBa OP ⭐ 19y
Yaw arkadaslar ben bu SRO yu Beta versiyonu çiktiğindan beri oynuyorum.

Max lvlin 60 olduğu maymunun stallarda satildiği zamanlari biliyorum.Fakat o kadr zamandir oynuyorum ne bir som düştü ne bir sosun.Ama vazgeçmicem Düşücek banada biliyorum Mr. Green

Her gün Dua ediyorum ama birakin sosunu item bile düşmüyor yahu Twisted Evil Twisted Evil
11 Yanıt
S
InşAllah kardeşim.
Bende umutla bekliyorum Razz
N
Nebula ⭐ 19y
aaah ah bende sun istiyorum artık.Sos düşmedi değil şükür ama som sun istiyorum artık.Hepimize düşer inş.
P
Pennywise ⭐ 19y
yeni serverdan çok umutluyum ben bi sosun silah ve en az 3 parça sosun item toplucam,düşmese bile gold ile alacam Wink
B
BøBa OP ⭐ 19y

yeni serverdan çok umutluyum ben bi sosun silah ve en az 3 parça sosun item toplucam,düşmese bile gold ile alacam Wink

Banada alirsan gelirim beraber kasaris Mr. Green
L
bende yeni serverda umutluyum düşür işallah bi sosun da bayram yaparız... Mr. Green Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y
İlk mangyangı kestim Sun LVL 1 Sword düştü aa ne güzel parlıyo dedim diğerini de kestim yanındaki shield de düştü oleey takım oldular dedim 8 LVL olunca 8 LVL Sword & Shield aldım sosunları npc'ye sattım dermişim.. Mr. Green
A
Akuji ⭐ 19y
inandımdeeermişim Mr. Green
P
Pariss ⭐ 19y
valla bende poseidonda oynuorum ve hala beklioruz bi sosun weapon düşsün diye ama gudubet bi server heralde daha hç sun weapon yok diğer sun itemların da sayısı 2 elin parmaklarını geçmez Shocked
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bir sux bizimde olmadı bana ne yakışırdı be ama artık umutluyum 2 yıl aynı serverda kalırsam banko düşer detective

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: