Icerige atla
Extraloob

Bana Yardımcı Olacak Yok Mu ! / 1 Haftadır Çözüm Yolu Bulama

· 12 Yanıt · 2.5K görüntüleme
Q
qandaLf OP ⭐ 18y
Beyler Kime Sorsam Yardımcı olmadı . Okadar Araştırmama Rağmen Malesef Olumlu Bir Sonuç Edinemedim .
Sorunum knight Görevi . 104 LvLim ve Hala Knight Gorevini Yapamadım .

- Resim Silinmiş.

Bakın Yapmaya Kalkıştığımda 3 Seçenek Geliyor . Fakat 3unu de Alsamda Herhangibirşey Değişmiyor . Görevde Konuştuğumda Beni Biryere Göndereceği Söyleniyor Fakat Hiçbiryere Göndermiyor .
12 Yanıt
Q
qandaLf OP ⭐ 18y
Birşey Demiyorum Halen Beklemekteym .
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Üslublarına dikkat et.Herkezin işi var gücü var.Babanın teknesi değil burası.Saygıyı elden bırakma.Yardım edicektim,etmiyorum.İyi forumlar.
Q
qandaLf OP ⭐ 18y
Halen cevap yok ..
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
Format at
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Format at

makara:
The47
The47 ⭐ 18y
bakın, eger görevin daha önce herhangi bir kısmında görevi iptal ettiyseniz tekrar yapamazsınız. yani bir sürü görev dizisinden oluşuyor biliyorsunuz ki, bir basamakta görevi iptal etmeniz ilerisinin gelmemesine neden olur.. siz veya arkadaşınız veya kardeşiniz iptal etmiş olabilir buna dikkat edin.
Q
qandaLf OP ⭐ 18y
bakın, eger görevin daha önce herhangi bir kısmında görevi iptal ettiyseniz tekrar yapamazsınız. yani bir sürü görev dizisinden oluşuyor biliyorsunuz ki, bir basamakta görevi iptal etmeniz ilerisinin gelmemesine neden olur.. siz veya arkadaşınız veya kardeşiniz iptal etmiş olabilir buna dikkat edin.

.. Peki Neolacak ? Şmdi Ben Sonsuza Dek Ne Knight Ne Baronet Ne Baron Hiçbirşey Alamayacakmıyım ?
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

.. Peki Neolacak ? Şmdi Ben Sonsuza Dek Ne Knight Ne Baronet Ne Baron Hiçbirşey Alamayacakmıyım ?

Hocam görevlerinin hepsini iptal et.Baştan başla.En sondaki moob'u zerk ile kesmen lazım unutma.Görevlerini düzenli takip et.
Q
qandaLf OP ⭐ 18y

Hocam görevlerinin hepsini iptal et.Baştan başla.En sondaki moob'u zerk ile kesmen lazım unutma.Görevlerini düzenli takip et.

Sorun O Değil . Bak ;
Ben Görevi Aldığımda Herhangibr yere Göndermiyorki Beni Yaratıkları Kesmem İçin. 95 GOrevi Yok :S
T
tuqcan ⭐ 16y
Sorun Yok. Q bas orda görev vardır yada yapmışındır. Tavsiyem mbot aL mbotta yaptığın tüm görevleri gösterior 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: