Arkadaşlar bilgisayarıma yeni format attım. Ama bana yeni bi virüs programı ve bilgisayarımı kasmayacak güzel bi tema lazım yardım edebilecek birileri olursa sevinirim.
Bana Güzel bi Virüs programı ve tema önerebilecek warmı ?
· 10 Yanıt · 5.9K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
nod32 kontrol merkezi 🤘
bilgisayarı kasmasın diyorsan avast veya nod32 kullan
Ya evet kasmasın ama nod 32 de virüsleri bulmuyo bazen. Bide Güzel bi tane xp için vista weya windows 7 teması önerirseniz sevinirim.
avast güzeldir, candır.
nod 32 yükleye bilirsin sana orj keyde atabilirim
J
JusT_FoR_FuN
⭐ 16y
bro konuyu hortlatmış gibi olmasın ama eğer avast ve nod 32 için key almak vs ile uğraşmak istemiyorsan hazır sınırsız avast var bende üye oluyorsun normal 1 yıl a uzuyor süresi format atarsan zaten bir daha yapabiliyorsun tekrar ben uğraşmıyorum hiç sürekli onu kullanıyorum hem pc kasmıyor hem de virüsleri gayet güzel bulup temizliyor ben de çok iş gördü
nod avast kaspersky hepsi fıs ... aklımda kalan avira var avira yükle trojen bakımndan oldukça iyi zamanında uğraşrken virüsü kaçırmakta zorlandgm antvirslerden...
nod avast kaspersky hepsi fıs ... aklımda kalan avira var avira yükle trojen bakımndan oldukça iyi zamanında uğraşrken virüsü kaçırmakta zorlandgm antvirslerden...
Gönderilme zamanı: 01 Şub 2011, 20:02
avira esetin bulduğunu bulamıyor, esette buluyor ama silemiyor hepsinin angut bi tarafı var 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap