Icerige atla
Extraloob

Bana Güzel bi Virüs programı ve tema önerebilecek warmı ?

· 10 Yanıt · 5.9K görüntüleme
A
Aragornnn OP ⭐ 18y
Arkadaşlar bilgisayarıma yeni format attım. Ama bana yeni bi virüs programı ve bilgisayarımı kasmayacak güzel bi tema lazım yardım edebilecek birileri olursa sevinirim.
10 Yanıt
T
takerisks ⭐ 16y
nod32 kontrol merkezi 🤘
P
PhaetoN ⭐ 18y
bilgisayarı kasmasın diyorsan avast veya nod32 kullan
A
Aragornnn OP ⭐ 18y
Ya evet kasmasın ama nod 32 de virüsleri bulmuyo bazen. Bide Güzel bi tane xp için vista weya windows 7 teması önerirseniz sevinirim.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
avast güzeldir, candır.
A
arab_baho ⭐ 16y
nod 32 yükleye bilirsin sana orj keyde atabilirim
J
bro konuyu hortlatmış gibi olmasın ama eğer avast ve nod 32 için key almak vs ile uğraşmak istemiyorsan hazır sınırsız avast var bende üye oluyorsun normal 1 yıl a uzuyor süresi format atarsan zaten bir daha yapabiliyorsun tekrar ben uğraşmıyorum hiç sürekli onu kullanıyorum hem pc kasmıyor hem de virüsleri gayet güzel bulup temizliyor ben de çok iş gördü
O
ozan160 ⭐ 19y
nod avast kaspersky hepsi fıs ... aklımda kalan avira var avira yükle trojen bakımndan oldukça iyi zamanında uğraşrken virüsü kaçırmakta zorlandgm antvirslerden...
The47
The47 ⭐ 18y
nod avast kaspersky hepsi fıs ... aklımda kalan avira var avira yükle trojen bakımndan oldukça iyi zamanında uğraşrken virüsü kaçırmakta zorlandgm antvirslerden...

Gönderilme zamanı: 01 Şub 2011, 20:02
Collapse
Collapse ⭐ 16y
avira esetin bulduğunu bulamıyor, esette buluyor ama silemiyor hepsinin angut bi tarafı var 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: