arkadaslar carım ban yemıs.çarımın banını açmak için ne yapmam lazım lütfen yardım edermısınz.ban yemiş accounta silk yuklesem banım açılrmı ? bide joymaxın sitesinden ban açtırma warmıs o nasıl oluor lütfen yardım edin arkadaslar allah rızası için 🙏 lütfen yardımlarınıızı bekliorum...
Ban yemiş çarın banı nasıl açılır yardım pls
· 24 Yanıt · 31K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
J
Journalist
⭐ 19y
arkadaslar carım ban yemıs.çarımın banını açmak için ne yapmam lazım lütfen yardım edermısınz.ban yemiş accounta silk yuklesem banım açılrmı ? bide joymaxın sitesinden ban açtırma warmıs o nasıl oluor lütfen yardım edin arkadaslar allah rızası için 🙏 lütfen yardımlarınıızı bekliorum...
ahahaha benimde ban yemiş sana tek bir öneri ve çare sunuyorum bence sen o çarın ıd-pw unutma torununa verirsin 2108 yılında açılacaktır çarın merak etme 😉 😆
😄 haklısın en iisi öle yapem 😄
bir bardak soğuk su ile belki çarı açamazsın ama hem sana iyi gelir hemde için açılır
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
ban yemıs char acma dıye bır olay soz konusu degıldır.. bırak charı id kullanamazsın kı sılk yukleyesın..arkadasların da dedıgı gıbı en ıyısı sen o charın uzerıne bır bardak soguk su ıc 😉
Hatta ıd pw bi sandığa koy torunlarının torunları kullansın char 😄
bence torunlarının torunlarına kadar SRO die bişey kalmaz xD
bence torunlarının torunlarına kadar SRO die bişey kalmaz xD
+1 👍
torunların kullansın bırak sen bir bidon soğuk su iç anca açılırsın
torunların kullansın bırak sen bir bidon soğuk su iç anca açılırsın
Aynı fikirdeyim 😄
Tek çaren var; site üzerinden hesabına girip bug report kısmından ilgili kişilere mesaj atmak, tabi mesajın ingilizce ve mantıklı bir sebebin olacak. Örneğin benim 58 lvl yaklaşık 100 k sp li charım banlandı. Mesajımda charımda hiçbir skilin açık olmadığını ve kesinlikle botla kasılmadığı vs. yazdım. Sonuç ne olur bilmiyorum, en azından bir umut 😄 Şu bi gerçekki silk alınan hesaplar genelde ban yemiyor ama diğerleri saçma nedenlerden dolayı gidebiliyor. Özellikle silk alınmadan clientless kullanarak kasılan charlar %90 bann yiyor 😉
Geçmiş olsun .. 😜
Benim 3 tane charım banned yedi 88 full farmed nuker 70 full farmed +200 k sp blade 1 lvl stal charım ama 1 lvl deyip geçme içinde yok yoktu element itemler gold üstüne güzel bi soğuk su içtim 😁
benımde 90 lvl FF charım blocklandı 1 bardak buz gıbı kola ıctım 😄 acılması ıcın butun gereklı e mail v.s atsanda acılmama ıhtımalı yuksek deneyen arklarım var hala acılmasını bklıolar ben charımın pw yı bıle unuttum 😄
benımde 90 lvl FF charım blocklandı 1 bardak buz gıbı kola ıctım 😄 acılması ıcın butun gereklı e mail v.s atsanda acılmama ıhtımalı yuksek deneyen arklarım var hala acılmasını bklıolar ben charımın pw yı bıle unuttum :D
aynen ☕
Geçmiş olsun .. :P
aynen 😕
M
Misproject
⭐ 19y
ahahaha benimde ban yemiş sana tek bir öneri ve çare sunuyorum bence sen o çarın ıd-pw unutma torununa verirsin 2108 yılında açılacaktır çarın merak etme 😉 😆
😁
açılmaz kardeş charını unut.
Ban Yemis Chardan Kimseye Fayda qeLmez.:D
Ban Yemis Chardan Kimseye Fayda qeLmez.:Dyani 😄 unut yeni bir char aç wizard aç bence
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap