C CWsaila OP ⭐ 19y 18 yil once #1 Evet arkadaşlar Ban yedim resimde olduğu gibi ama silkroad ın sitesinden şifremi değiştirince tekrar oyuna girebiliyorum bunu 2. kez yapıyorum bunun sebebi konusunda bir bilgisi olan varmı?? Dosyalar (1) 732rvqu.jpg 2.6 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
W Wickedd ⭐ 19y 18 yil once #2 siteye gir şifreni değiştir düzelecektir Wink TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CWsaila OP ⭐ 19y 18 yil once #3 neden ama 2 kez oluyor üst üste kahvekeyfi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _EvilAngel_ ⭐ 19y 18 yil once #4 Bunla Kurtulduguna Dua tet..Dün 100 lerce Char Hacklendi.. Exclamation TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos ⭐ 19y 18 yil once #5 Bu Ban sebebini ilk defa görüyorum çok saçmageldi bana Benim basıma illegal & Chargeback Block geldi 100 yıl ama bunuda ilk defa görüyorum.. Shocked TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J juanito05 ⭐ 19y 18 yil once #6 arkadaşım senin id veya şifrenleilgili onlardan irini veya sitedeki nickini değiştir. düzelicektir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CWsaila OP ⭐ 19y 18 yil once #7 2. kez değiştiriyorum bu gidişatın sonu iyi değil kahvekeyfi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T The_DifferenT ⭐ 19y 18 yil once #8 Şifreni değiştir duzeliyo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil