Icerige atla
Extraloob

Balık ailesi ve ben :)

· 12 Replies · 3.7K views
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
botu durdurup biraz elle lure yapayım dedim,biraz fazla kaçtı galiba summer3:
12 Replies
E
Extrowe ⭐ 16y
Yeni serverda şöyle lurecim olsun 1milyar borcum olsun makara:
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y

o da olur inş makara: makara:
E
Extrowe ⭐ 16y

Oyunu bırakma sebebim oldular yav adamlara lure yap diyorum bakıyorum saatte %120 kasıyorum bi yemeğe gidiyorum geliyorum warrior fln kalmamış ortalıkta afk hepsi %15-20lere düşmüş makara:
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y

Oyunu bırakma sebebim oldular yav adamlara lure yap diyorum bakıyorum saatte %120 kasıyorum bi yemeğe gidiyorum geliyorum warrior fln kalmamış ortalıkta afk hepsi %15-20lere düşmüş makara:

bizim swde de çok öyle.Adam bard olur speed basmaz,warrior olur lure yapmaz,clerictir res vermez. daral:
E
Extrowe ⭐ 16y

bizim swde de çok öyle.Adam bard olur speed basmaz,warrior olur lure yapmaz,clerictir res vermez. daral:

Bıraktım kafam rahat artık [horny21 neutral1
C
cLonny ⭐ 18y
vay mrs jones eziğine bak 107 ptlere girermiş 😄 kendisi eski W4nna he hacı 😄 onada selam söyle toxi ye söylediğin gibi bi zahmet 😜
ps : o buildi oynamayı ögrenmişmi o 😜 son daggerimin peşindeydi taa farm yaptığı zamanlar xD
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
vay mrs jones eziğine bak 107 ptlere girermiş 😄 kendisi eski W4nna he hacı 😄 onada selam söyle toxi ye söylediğin gibi bi zahmet 😜
ps : o buildi oynamayı ögrenmişmi o 😜 son daggerimin peşindeydi taa farm yaptığı zamanlar xD

vay ezik vay w4nnayı sevmezdim bunu da kara listeye alayım hemen 😆
ps:110 olduğunda bi video hazırlıcakmış hacı,beni o zaman izlesin diyo.
T
TheCunninG ⭐ 19y
bu charlar plutoda değil mi neresi yeni server?
Time4Todie
Time4Todie ⭐ 17y
No lure 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
No lure 😆

Lure'e karşıyız biggrint1
C
cLonny ⭐ 18y

vay ezik vay w4nnayı sevmezdim bunu da kara listeye alayım hemen 😆
ps:110 olduğunda bi video hazırlıcakmış hacı,beni o zaman izlesin diyo.

ya bıraksın benim gibi warrior rogue kullanamaz o sapık 😄 gitsin kumda top oynasın 😁 😁

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: