Icerige atla
Extraloob

Bakarmısınız Çok acill

· 10 Yanıt · 1.3K görüntüleme
R
ReaL_SavioR OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Pc ansızın reset atıyor ve sürekli internette ve ya oyunlardayken " Gönderme " Fln gibi hatalar çıkıyor.Format attım Çare yok Pc de İki HDD Var biri 40GB(eski), Diğeri 80GB(Yeni) hatalar HDD den olur dediler Eskiyi çıkarıp yenisini denedim Yine Aynı Bir Türlü Çözemedim yardım edin

Pc Özellikleri
işlemci: Intel Pentium 4 1.60Ghz
Ram: 1GB RAm (512+512)
Ekran Kartı: Nvida Geforce Fx5200
Anakart: MSI DDR
10 Yanıt
B
Resetin nedeni ısı problemi olabilir bilgisayarın çok ısınmış olabilr aç içini temizle kasanın kapğını açık tut felan işte birde gönderme dediğin şeyde hataraporu gönder göndermemieğer oysa;

- Resim Silinmiş.

Bilgisayarıma sağ tuş tıklayarak--->Özellikler --->Gelişmiş --->Hata bildirimi kısmını açıyoruz....

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

"Hata Bildirimini Devre Dışı Bırak" Sekmesini Tıkla.

- Resim Silinmiş.

Tamam'de ve "sistem özelliklerini" uygula diyerek kapat
R
ReaL_SavioR OP ⭐ 19y
Son dediğini yaptım inş. işe yarar bi de reset olayına gelince İçini Açıp Temizledim Fan,işlemci Fln temizledim Hep Bıoas tan Nasıl Isı Ayarını Yapıcaz Question
R
ReaL_SavioR OP ⭐ 19y
pFF O dediğini yaptım o hatayı vermiyor ama başka bişi çıkıyor Kapat die Ve Yine Kapanıo pFF
B
Çıkan hatanın resmini koyarmısn
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
battery ilk adımı atmış bakalım sorunun çözülecek mi yoksa devamını ben getireyeyim Wink
R
ReaL_SavioR OP ⭐ 19y
2. dediğini Yaptıktan Sonra Gönderme yerine Alttaki Hata çıkıyor

- Resim Silinmiş.
R
ReaL_SavioR OP ⭐ 19y
Bu hatalar Oyunlarda da Çıkıyor.Firefoxda Kullanıyorum.Yine Aynı.Hata verip Sayfayı Kapatmasa Önemsemiyecem ama Sayfada Kapanıyor.
R
ReaL_SavioR OP ⭐ 19y
Yokmu yardım Eden

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: