Icerige atla
Extraloob

Bakarmısınız acill !!!!!

· 17 Yanıt · 1.5K görüntüleme
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
Arkadaslar konunun yerı burası deyil ama acıl cevap lazım bilgisi olan soylesın lutfen

su an 1 port modemim var ve arkadasımdan 1 pc alıcam toplu kullanmalık ve benim modemın usb ile ona internet vermeyi dusunuyorum modemın cd si var elimde yapabilrmiyim ???
17 Yanıt
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
Tek portlu modemde sanmıyorum,usb ile dene derim.
Ayrıca fazla hit görüyor diye neden her konu buraya açılıyor anlamış değilim.
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
benım gozumde en iyi yer suanda burasi her konumu buraya acarım acıl cevap istediklerimi sonrada silinir...
C
Cobalt ⭐ 18y
modemin port+usb ise yapılır birini port a birini usb ye bağlarsın
ama sadece port varsa HUB almalısın
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
HUB ne oluyor acaba ?
N
modemle ilqili bir maqazaya qir yani onunla ilqili ürünleri satan bir maqazaya hap almak isdiyorum de 5 li al 4 tane pc de internet kullan modemden cıkan kabloyu hap a tak 4 tane daha kalbo alırsan 4 pc ye interned verebilirsn
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
ben sade 1 pcye internet verıcem benım modemden cıkan kabloyu direk otekı kasaya takıcam olurmu???
A
Adith ⭐ 18y
Switch alıcaksın.
C
Cobalt ⭐ 18y
Hacım modemde kaç çıkış var ?
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
1 tane cıkıs var oda kendı pcme gidiyor 1 tanede usb var.
A
Hacım modeminin markasını burda belirtmelisin bu 1
2.si 4 Tane port warsa 1 tanesi boşsa ethernettir büyük ihtimal ethernet girişli usb çıkışlı bir kablo almalısın metresi 400-600kr.Sonra onu öteki pcye taktığın zmn olucaktır Benim bildiğim bu
C
Cobalt ⭐ 18y
tamam o usb çkışını (modem kutusundan çıkan usb kablosuyla) diğer pc ye takacaksın ve modemi CD den diğer pc ye kuracaksın ve sorun çözülecek
eğer çok karışık gelirse switch alacaksın kurulumsuz tek lan çıkışını switch le çoğaltacaksın
B
Buura ⭐ 19y
Çoğaltıcı al çok pahalı değil.
C
Cobalt ⭐ 18y
gerek yok usb çıkışını diğer pc ye bağlayabilir, sanırım :S
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
dedini yapıcam too saolun 😄
A
Adith ⭐ 18y
Switch alıcaksın.
S
Soulog ⭐ 16y
HUB ne oluyor acaba ?

Modemin bir çıkışına takıyosun HUB denilen aleti.Sana genelde 10 olmak üzere fazladan çıkış veriyo. Büyükülüğü modem kadar olur genelde ve fazla pahalıda değil...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: