Ben _k0ps3k_ süresiz ban yedim ama neden.Hiç sinirli değilim sadece soruyorum size neden ? bileyimki bir daha tekrarlamayayım o hatayı insanlara o hatasını söylerseniz tekrarlamazlar lütfen hatamı söyleyin.Eğer söylemesseniz sizden o hatam için çok çok bütün herkesden çok çok özür diliyorum,Ve hiç bir hata yapmıyacağım üyelik gitsin birşey olmaz ama lütfen beni aranıza kabul edin lütfen... gerisini size bırakıyorum gerisi size kalmış birşey.
Bakabilirmisiniz
· 20 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt

Hiçbir bilgim yok 🙄
Yine Naptın Kop ? :?
Yine Naptın Kop ? :?
😱 😱 😱 Hakkaten ne yaptın yine :?
Bilmiyorumki bende Eve geldim giriş yaptım sonuç

O
Original Man
⭐ 18y
Yönetimin vereceği cevap büyük bir ihtimalle
Ban sebebini açıklamak zorunda değiliz olucaktır bence boşuna bekleme başka bir hesap aç ve onda daha dikkatli ol derim ben 😉
Ban sebebini açıklamak zorunda değiliz olucaktır bence boşuna bekleme başka bir hesap aç ve onda daha dikkatli ol derim ben 😉
Ben tahmin ediyorum hic zor bişey degil kop gitti girdi bir konuya bırıyle yıne diyaloga girdi sacma sapan yorumlar yazdı ve banlandı off kop bi rahat dursan :?
Ps:TeRRiBLe_EnemY Dedigi gibi herhangi bir açıklama yapılmayacktır yeni üyeliginle devam et diyeceklerdir ve konuyu uzatma en iyisi 😉
Ps:TeRRiBLe_EnemY Dedigi gibi herhangi bir açıklama yapılmayacktır yeni üyeliginle devam et diyeceklerdir ve konuyu uzatma en iyisi 😉
Kimseyle gün içerisinde diyolaga girmedim yine yapmışımdır istemeden birşey ama giden üyelik olsun bu üyelikle yine sizlerle birlikteyim bu bana yeter.
Bir hatanız olmuştur, yetkili bir arkadaşımız da üyeliğinizi yasaklamış. Kendisi açıklama yapmak zorunda değil. Bu üyeliğinizle yeni bir sayfa açıp, aynı hataları tekrarlamazsınız,olur biter.
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Bir hatanız olmuştur, yetkili bir arkadaşımız da üyeliğinizi yasaklamış. Kendisi açıklama yapmak zorunda değil. Bu üyeliğinizle yeni bir sayfa açıp, aynı hataları tekrarlamazsınız,olur biter.
Ama kop 2. üyelikle geldi onuda banladılar,karışmak gibi olmasın ama bu biraz adaletsizlik değilmi.
Yetkililer birşey sorucam ben kopun paylaşımlarını bulup buraya koysam bu üyeliğe devredebilirmisiniz ?
Heyecan yok üyelik benim değildi.
E_mr_E nin banını açabilirmisiniz ?
Heyecan yok üyelik benim değildi.
E_mr_E nin banını açabilirmisiniz ?
şansını fazla zorluyorsun.
Xanthos sinirlendirme en iyisi actıgın yeni üyelikten devam et konuyuda fazla uzatma en iyisi kop 😉
topic gereksiz uzamış, geçeceğim şimdi kılıçlarımı >.<
Edit.
Banlanmanın 2 sebebi olabilir: Birisi öm sayın fullendiğinde diğeri ise sitedeki kötü davranışlarındandır.
Ben tahmin ediyorum hic zor bişey degil kop gitti girdi bir konuya bırıyle yıne diyaloga girdi sacma sapan yorumlar yazdı ve banlandı off kop bi rahat dursan :?
Ps:TeRRiBLe_EnemY Dedigi gibi herhangi bir açıklama yapılmayacktır yeni üyeliginle devam et diyeceklerdir ve konuyu uzatma en iyisi ;)
Konu neden bu kadar uzatılıyor.Kapansın işte.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap