🍺 😘 ❤️
Bahar esintisi yeahhhhhh^^ Up time V24
· 33 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
33 Yanıt
B
Black Rain
⭐ 19y
Hayırlı olsun ^^
hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun ^^
haziran 15'te yapılması gereken up mevsimi kardeşim maji tarafından erken yapılmıştır zati listemizde ki kişilerdi hayırlı olsun diyorum güzellerim yeni renk fazlasıyla yakışmı ^^
Ps : barmen gece kuşu yeni bir barmen bul bari 😜
Ps : barmen gece kuşu yeni bir barmen bul bari 😜
J
Journalist
⭐ 19y
Hayırlı olsun ^^
Hayırlı olsun yeni görevlerinde arkadaşlara... 🍺
Hayırlı olsun ^^
Hayırlı olsun yeni görevlerinde arkadaşlara... 🍺
haziran 15'te yapılması gereken up mevsimi kardeşim maji tarafından erken yapılmıştır zati listemizde ki kişilerdi hayırlı olsun diyorum güzellerim yeni renk fazlasıyla yakışmı ^^
Ps : barmen gece kuşu yeni bir barmen bul bari :P
O güne Allah'ın izniyle üni li olarak uyanmak istiyorum 🤘
Ps: Haziran 15i bosuna bold yapmadım , mesajım her ne kadar konuyla alakasız görünse de 😉
[ek #12654]
B
Black Rain
⭐ 19y
Ps : barmen gece kuşu yeni bir barmen bul bari :P
O güne Allah'ın izniyle üni li olarak uyanmak istiyorum 🤘
Ps: Haziran 15i bosuna bold yapmadım , mesajım her ne kadar konuyla alakasız görünse de ;)
İnşallah ❤️ 😘
Hayırlı olur umarım hepimize ben 3 ümüz adına söylüyorum layık gördüğünüz mevkiiye sonuna kadar layık olmaya çalışacağız. Teşekkürler. ❤️
T
TitusPullo
⭐ 19y
15 Haziranda Hem üni'li olacaksın hemde sitemizde global olacaksın Allahın izni ile ^^
W
WildWildWest
⭐ 19y
Hayırlı Olsun...
15 Haziranda Hem üni'li olacaksın hemde sitemizde global olacaksın Allahın izni ile ^^
İnşallah bro , döncem aranıza tekrardan en güzel şekilde ^^ Neyse konu benim gelmem değil, sapmasın yani^^Yeni Global olan arkadaşları tebrik ederim 👍 👍
[ek #12654]
Anaaaam işte bu İbrahimede dedim bu akşam bişeyler olucak dedim demedimmi İbrahim
W
Winterspring
⭐ 18y
Edit
Hayırlı olsun hepsine.
Hayırlı olsun hepsine.
B
Black Rain
⭐ 19y
Anaaaam işte bu İbrahimede dedim bu akşam bişeyler olucak dedim demedimmi İbrahim
Vallaha dedi 🤔 🤔 🤔
😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap