Arkadaşlar Son Birkac gündür Babelde Birkaç Kişi Bir Yaratık Cıkarıp Botta Olan Arkadaşları Pk Yapıyorlar. Yaptıkları anda kesip item düşerse alıyorlar. Boyle Kaç kişiyi pk yapıp düşen itemlerini aldılar. Türk yabancı herkezi yapıyolar. Ben sahit oldum yaratığa bi skil gibi bişey basıyor yaratığın kafasında sarı bulut gibi bişi oluyo botun yanına gidince bot tabi normal yaratık sanarak kesiyor o yaratığı ve anında pk oluyor Bu konu hakkında bilgisi olan bi arkadaş varmı varsa paylaşabilirmi??
Babel'deki Pk Olayları
· 7 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
o bir görevmiş ama ögrenemedim bende. milleti pk yapıyor serefsizler.
S
SagittariuS
⭐ 19y
Hayır, o dediğiniz bardda ki temptation skill'i sanırım iki mobu birbirine düşürüyo.Ama pvpde farklı amaçla kullanıyolar galiba emin değilm.
Evt Bende O Mağdurların İçindeydim 😄 Artık dağ kenarlarında kasmaya başladım bulmasın diye dün Sun Setli ve Sun Bowu olun birini yapmışlar pk adam botun ayarını ayarlamamış hotanın cıkışında 7 kere öldürdük bişey düşmedi 😁
Ya yaratığın yanına gidiyo bi skile basıyo yaratık onun pet i gibi oluyo arkasında geliyo her yere tıklayınca atı tıklamışın gibi görünüyo canı yaratığın ismi yazmıyo 82-83 lük yaratıklarda kafasında Q harfi yazanları yapabiliyomuş sadece diye duydum ama tam bilmiyorum konuyu sadece adamı izledim
e bot oLmasa anLaşıLıo mu hemen 😆 ?
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Süper bişimiş ya hangi gorev bu hmn bende yapayım eee bota salana cezayı kesmek gerek sonra ben 86 oldum die tampon kalkmasın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Arkadaşlar ORJİNAL media pk, particles pk ve data pk lütfen Yeni Media pk ve Data pk Gelmiştir...(24.05.09) Güncel Ecsro Particles,Media Pk ve Data Pk Hakkında Öneri Yeni Media pk ve Data pk Gelmiştir...(24.05.09) Güncel PK Server ValentinaKO 1299 +5 +10 83/1CZ PK ÜCRETSİZ IRK-JOB-NCS AKTİF USKO KANAT TÜM EVENTLER AKTİF