Ayyıldız Tim, Çin'in vahşetine tepki için binlerce siteyi çökertti.
Dünyanın ilk siber savunma ordusu olarak bilenen ve bu zamana kadar çökerttiği sitelerle adından sıkça söz ettiren Ayyıldız Tim Türk internet korsanları, Çin'de Uygur Türkleri'ne uygulanan vahşete tepki göstermek amacıyla Çin'den yayın yapan binlerce siteyi çökertti.
Çin'in bazı kamu kurum ve kuruluşlarının internet sitelerini de çökerten Ayyıldız Tim üyeleri, çökerttikleri internet sitesine "Uygur Türkleri yalnız değil" ve "Bu vahşete bir son verin" şeklinde sloganlar yazdılar.
Ayyıldız Tim üyeleri, Uygur Türkleri'nin vahşice katledilmesine göz yummayacaklarına ve Çin'in askeri ve bankaların internet sitelerini çökerterek milyon dolarlarca zarar açacaklarını söylediler. Şu ana kadar 2 bini aşkın sitenin çökertildiğini belirten Ayyıldız Tim üyeleri, Çin'den yayın yaptığı tespit edilen bütün sitelerin çökertileceğini duyurdular.
Ayyıldız team Çin istilasına başladı
· 23 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Joymax'ı çökertmesinler? 😆
hadi bakalım çökertirlerse çok hayır duası alırlar 😈
Joymax güney korenin.Ama hepsinin gözleri çekik diyede yapabilirler. 😄
Joymax güney korenin.Ama hepsinin gözleri çekik diyede yapabilirler. :D
ee ozaman bizim tatar sitelerinide hecklemesiler arada 😆
J
joLLy jaRin
⭐ 17y
anlıyana çok önemli bir konuyu dile getirmeye başlamış.
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Anlıyoruz dert etme. 🍿
O
Old School
⭐ 19y
Bu teamde tanıdık olan varsa önerebilirim 😈
okumuştum haberini csro ve private serverlar hacklenebilir 😜
konu gök taşına dönmesin :P
konu gök taşına dönmesin :P
Bravo tebrik ediyorum böyle sağ duyulu hacker grubunu
Hadi hayirlisi inş. başlarina bi şey gelmez.Ama çok güzel yapiyorlar.
SjSro de hacklenebilir (: O da çin malı sanırım
Çekik olması kan bağı demektir çökertsinler 😄 ama joymaxin alt yapısı banka gibi değil haberinize en güçlü siber site lerden biri olarak soluolardı :S 😄
NoMoreLove
⭐ 18y
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Tanıdık var noldu?
Ama Ay yıldız dağıldı diye biliyordum,geri birleşmişler o zaman 🍺
NoMoreLove
⭐ 18y
Küçük ülkelerin gelişebilmek için sömürge olmaktan başka pek bi seçeneği kalmıyor yinede. Teknoloji kimdeyse kuralları o koyar. Ne yazıkki sadece onların istedikleri kadar gelişebiliyoruz ve bu çok acı...
Abi A.Y.T Hala Siteyi Açmamıs 4 Gözler Bekliyorum.Bu Duyuruyu Nereden Okudun Bana Lınk Atarmısın Pm Olarak Lütfen
M
Misproject
⭐ 19y
hadi bakalım çökertirlerse çok hayır duası alırlar 😈
😁
Tanıdık var noldu?
Ama Ay yıldız dağıldı diye biliyordum,geri birleşmişler o zaman 🍺
Bi ara kurucuları vefat ettigi icin dagılmıstı sanırım ama 2-3 ay once(+- 5 xD) bi mail geldi ve tekrar toplandıkları soylenıyordu..
S
SatanicTurtle
⭐ 17y
😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
ayyıldız team ın yemını Team Wiewer Destek Team ( admin Vb. Yöneticiler Baksın plz) LegendSro 110 Çin Cap..... Yalnızca Çin Charlar ........ ... Wts 15 dg legend +8 clean Çin weapon 15 dg legend +7 clean eu weapon 15 dg legend +7 clean Çin weapon wts s dewil male 15 dg legend clean çın itemler CERES BÖLÜMÜ ARKADAŞLAR WİZARD / ÇİN OKÇU / WARRİOR / NUKE ÇİN / 100 - 110 LEVEL ARASIDIR. TOPLU TEK SATIŞ VAR