Sbot hesabımız var.
1 arkadaşımız Ordudan Giriyor.
Bende İstanbuldan bağlanıyorum.Yanlız toplamda 1 tane sbotu 2 farklı pc'de acıyoruz.
Sormak istediğim Soru evimde 3 tane Pc var .
Sadece 1 inde Sbot açıyorum.Diğer 2 pc ' de açarsam Banlanırmıyım?
Sadece Bu Durumda Olup Yararlananlar Yazarsa Sevinirim.
Tam olarak anlatabildim mi anlatamadım mı bilmiorum ama anllatım yaow 👴
Şimdiden Cevaplarınızı bekliyor ve teşekkürlerimi sunmaktan gurur duyuyorum 🍿
Aynı Modem'Den Kaç tane sbot?
· 9 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
ban cicioe2 her pc ıcın tek kullanıcı kullanabılır. 😎
bro sadece 2 pc de acabiliyosun benm daha önce bi arkadasım denemişti.Bi ben girmiştim bi o kendi evindeki pcde actı bide laptopda acmayı dendi olmadı.degiştimi değişmedimi bilmiyorum
ps:kolayı var arkadasın ordudan acıkken dene olmassa zaten seni uyarcaktır sbot .eger oluyosada girersin zaten
ps:kolayı var arkadasın ordudan acıkken dene olmassa zaten seni uyarcaktır sbot .eger oluyosada girersin zaten
Sbot hesabımız var.
Bende İstanbuldan bağlanıyorum.Yanlız toplamda 1 tane sbotu 2 farklı pc'de acıyoruz.
sbot IP'ye bakmaz, bilgisayara bakar.
sbot'u en çok iki bilgisayarda açabilirsin, yani evinde 3 pc olması birşeye yaramıyor, çünkü ordudaki arkadaşın ile beraber 2 bilgisayar limiti doluyor.
(tabi bunlar ben sro'yu oynarkendi, eğer Shiva bunları değiştirdiyse bilemem.. benim zamanımda ekran kartı değiştirince mesela, oyuna giremiyorduk. sbot hata veriyordu bu bilgisayar aynı değil diye)
Sbot hesabımız var.
sbot IP'ye bakmaz, bilgisayara bakar.
sbot'u en çok iki bilgisayarda açabilirsin, yani evinde 3 pc olması birşeye yaramıyor, çünkü ordudaki arkadaşın ile beraber 2 bilgisayar limiti doluyor.
(tabi bunlar ben sro'yu oynarkendi, eğer Shiva bunları değiştirdiyse bilemem.. benim zamanımda ekran kartı değiştirince mesela, oyuna giremiyorduk. sbot hata veriyordu bu bilgisayar aynı değil diye)
hala aynı summer3:
Mrb.
Böyle bir şey yapmanız mümkündür. Sadece bilgisayarlarınızın mac adreslerini aynı yapmanız gerekmektedir... Ve diğer tarafında oyundan çıkmaması gerekmektedir... Diğer taraf oyundan çıkarsa sbotu kapatıp açarsa daha giremez... Reset gelmesini beklemek zorunda kalırsınız...
Böyle bir şey yapmanız mümkündür. Sadece bilgisayarlarınızın mac adreslerini aynı yapmanız gerekmektedir... Ve diğer tarafında oyundan çıkmaması gerekmektedir... Diğer taraf oyundan çıkarsa sbotu kapatıp açarsa daha giremez... Reset gelmesini beklemek zorunda kalırsınız...
Mrb.
evet volkan dedıgını bende bılıyorum fakat bot uyelıgının banlandıgı hakkında soylentıler cok. risk e degermı bılınmez 🙄
Mrb.
evet volkan dedıgını bende bılıyorum fakat bot uyelıgının banlandıgı hakkında soylentıler cok. risk e degermı bılınmez 🙄
risk budur biggrint1
R
recaiyilmaz
⭐ 15y
% 100 Banlanma Riski Seziyorum makara: makara: summer3:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap