Icerige atla
Extraloob

Aynı anda birden fazla kişiye aşık olunur mu?

· 18 Yanıt · 3.6K görüntüleme
E
E.Cartman OP ⭐ 17y

Poliamori, yani aynı anda birden fazla kişiye âşık olmak, yeni bir akım. Çok aşklılık anlamına geliyor, Avrupa ve Amerika'da hızla yayılan bir trend. Peki sizce bir kalbe birçok aşk sığabilir mi?
18 Yanıt
C
Caprice ⭐ 19y
2 kişiye duyulan duygu asla aşk olamaz,aşk tek kişilik.
K
Kup ⭐ 18y
Peki sizce bir kalbe birçok aşk sığabilir mi?

Sığabilir tabi 😜
X
XER0 ⭐ 19y
P
Prisoners ⭐ 18y
Katılmıyorum +
S
Spa ⭐ 19y
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Poliamori, yani aynı anda birden fazla kişiye âşık olmak, yeni bir akım. Çok aşklılık anlamına geliyor, Avrupa ve Amerika'da hızla yayılan bir trend. Peki sizce bir kalbe birçok aşk sığabilir mi?

çüşşşşş yeni akımmış 1997 senesinde de böyle diyorlardı 4 tane sevgilim vardı aynı gün 4ü ile de yattığımı bilirim 3 ay idare ettim sonrasında seçim yapmam lazımdı yarsını eledim sonra yarısını daha eledim 😜
P
Platiny ⭐ 17y
7.sınıftayken en yakın 2 arkadaşla cıkıyordum ( romeo bilir 😎 ) ama ikisinide sevmiyordum 😜 bence cok aşklılık yoktur capkınlık wardır^^
A
Aesify ⭐ 18y

%100 katiliyorum ☕
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
İnsan kalbi zaten iki kişiliktir.Biri kendisine diğerini kime ayıracağını seçer.Seçtiği kişiyi sevdikte kendisine ayırdığı kısım daraldıkça daralır.En sonunda kalbi sadece sevdiği kişiye ait olur.Bu benim teorim ve burda 3. kişinin olması imkansız.
M
Katılmıyorum +
C
Caprice ⭐ 19y
Katılmıyorum +

Aşk,o kişiye bağlanmadır kokusuyla,suratıyla,görüşünüşüyle,davranışlarıyla..aynı özelliklerin 2 kişide toplanması imkansız,2 kişiye duyulan duygu hoşlanmadır,sevgidir ama asla aşk olamaz.
J
Journalist ⭐ 19y
1)Katılıyorum

Olunur.
T
TheRage ⭐ 18y
2 yada daha fazla kişiye ilgi duyabilirsin.Ama bu Hoşlantıdan ileri geçmez.5 kişiden bile hoşlana bilirsin ve aşkta sanabilirsin.Lakin bu ya beğeni yada hoşlanmaktır.Aşk,gerçek aşk daima 1TEK kişiye duyulan bir duygudur... 🙄
O
U
Unforgiven ⭐ 17y

çüşşşşş yeni akımmış 1997 senesinde de böyle diyorlardı 4 tane sevgilim vardı aynı gün 4ü ile de yattığımı bilirim 3 ay idare ettim sonrasında seçim yapmam lazımdı yarsını eledim sonra yarısını daha eledim :P

abi kesirlerde sadeleştirmeyi hatunlarda kullanan ilk seni görüyorum tebrikler 😈 😁 😁
M
ömrün boyunca ancak 1 kişiye aşık olabilirsin zaten. aynı anda başka başka kişilere mümkün değil bu yüzden.
J
Aşk tek kişiliktir 2 ve üstü başka bir mânâya gelir birden çok kişiyi sevdim sanırsın ama genellikle fiziksel özelliklerini seversin 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: