Icerige atla
Extraloob

Aylardır cektıgım bir sorun :(

· 21 Yanıt · 1.9K görüntüleme
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Arkadaslar konuyu buraya acıyorum cunku genel bi yer oldu artık bende acmakta sorun gormedim 😊

Soruna Geçiyorum..

Arkadaslar ben cok char acması gereken bır sılkroad oyuncusuyum ama bilgisayarım ızın vermıyor 2 tane yada daha fazla char actıktan sonra eger charlar 15-20 saat dc yemeden durursa ve sonra ıclerınden bırı dc yerse bilgisayar reset atıyor niye böyle yapıyor anlamadım 😞 format attım yine aynı sorun var.Bilgisayarımda kotu degıl ozellıklerı sölim.

İşlemci : AMD Athlon II X2 260
Ekran Kartı: ATI HD Radeon 3600 Series 1Gb
Ram Bellek : 2Gb Tek Modül DDR2 800Mhz

Sizce niye ? 😞
21 Yanıt
B
B7B ⭐ 16y
Bot ayarlarından kaynaklanıyordur
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
sanmam hıc bı sorun yasamadım botla :/
A
ram yetersiz bence 2g ne ki
V
Viski ⭐ 18y
ram yetersiz bence 2g ne ki

👍
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
bende 1.5 gb ram 512 ekran kartı var 3 çar açıyorum reset sorununu da çarlardan birisini kapatacağım zaman yaşıyorum ama her zaman olan bişey değil
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
O yüzden bende 4gb 1066mhz kingston ram alıcam ama yıne aynı sorunla karsılasmaktan korkuyorum :/
X
Xanthos ⭐ 19y
2 gb ram daha ekle düzelir

PS: hatta format atıp Windows7 64 bit kurup 4 gb ram eklemeni tavsiye ederim
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Arkadasımda 3gb ram war hıc reset atmadan 7 char acabılıyor :/ 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Arkadaslar konuyu buraya acıyorum cunku genel bi yer oldu artık bende acmakta sorun gormedim 😊

Soruna Geçiyorum..

Arkadaslar ben cok char acması gereken bır sılkroad oyuncusuyum ama bilgisayarım ızın vermıyor 2 tane yada daha fazla char actıktan sonra eger charlar 15-20 saat dc yemeden durursa ve sonra ıclerınden bırı dc yerse bilgisayar reset atıyor niye böyle yapıyor anlamadım 😞 format attım yine aynı sorun var.Bilgisayarımda kotu degıl ozellıklerı sölim.

İşlemci : AMD Athlon II X2 260
Ekran Kartı: ATI HD Radeon 3600 Series 1Gb
Ram Bellek : 2Gb Tek Modül DDR2 800Mhz

Sizce niye ? :(

senin sistemin 2-3 char açar ve kendin de demişsin 20-30 saat sonra reset atıyor diye demek ki neymiş ısınma problemi yaşıyorsun kasayı aç işlemciyi çıkart altını iş güzelce termal macun sür fanı tak sonra tanı güzelce temizle 0 gibi yap ekran kartı fanını da güzelce temizle tak çalıştır reset olayı kalkacaktır.
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Sıcaklıklarda sorun yok vatana göturdum ıslemcı aldıgımda herseyı yaptılar macunu surduler geldım eve actım charları yıne aynı sorun oldu :/
M
MainMagic ⭐ 18y
2 gb ram daha ekle düzelir

PS: hatta format atıp Windows7 64 bit kurup 4 gb ram eklemeni tavsiye ederim

64 bit e uyumlumu sistemi oda önemli.2 gb ram eklesen bile donanım parçalarınında 64 bit işletim sistemine uygun olması gerek.Yoksa bi verim sağlayamazsın
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Uyumlu olup olmadıgını nasıl ögrenebilirim ? cunku bayram sonunda ramlerı alıyorum
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Anladıgım kadarıyla işlemciye göre bakılıyormus.. benim işlemcim destekler

AMD Athlon II X2 260
S
sevgilim16 ⭐ 16y
ram yeterli bence
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
2 gb ramle 5-6 char açanı biliyorum.Ama sen yinede takviye yapsan iyi olur.
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Limanerg msn eklermisin bı konusalım aynı ramlerımız acaba sorun ne falan tartısalım lutfen..

tmacbugra_33@hotm..
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Msne gerek yok hacım burdan halledilir.Raminin markası ne? Eğer Kingston değilse git iki tane 2şer gblik ram al.İşlemcini yenile amd çok çabuk ısınır.Ekran kartı yeter.
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
sıcaklıkları duzenlı kontrol edıyorum hıc sıcaklık sorunu olmadı.. ıslemcımı alalı 1 ay oluyor ıyı bı ıslemcı bence memnunum yani

Suanki Ramim Micron marka 800mhz tek modul 2gb

Almak ıstedıgım ramler 2x2 4gb kingston 1066mhz
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
kingston ramlerini al intel i7 işlemcini al sonra topice devam et 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: