nese: nese: Tebrikler bro nese: nese:
720p Olarak İzleyiniz.
.

Bende isterem bende bende isterem bende resmin var şu an elimde sana koşmak istedim derman yok dizlerimde 😗 😁
Ps: Hacım eline sağlık
Adam king yemin ediyorum kral ya her videosunda daha çok açıyorum ağzımı bune walla yoruldum mıllete soruyorum intro yapabılıyormusun diye yok diyorlar dedıgım teksey " lan exl'da bi adam war herif deli görsen varya off " onlarda bıktı bende bıktım 😄 youtube da tutoriallara bakıyorum da adobe after effect'in hepsi fıss ama bunlar ayrı bısey walla helal olsun
Adam king yemin ediyorum kral ya her videosunda daha çok açıyorum ağzımı bune walla yoruldum mıllete soruyorum intro yapabılıyormusun diye yok diyorlar dedıgım teksey " lan exl'da bi adam war herif deli görsen varya off " onlarda bıktı bende bıktım 😄 youtube da tutoriallara bakıyorum da adobe after effect'in hepsi fıss ama bunlar ayrı bısey walla helal olsun
Teşekkürler bro ❤️
hehe süper olmuş zamanında senı sro master yapmakla ne buyuk bir iş yapmışım gurur duyyom senlen 😆
Bende isterem bende bende isterem bende resmin var şu an elimde sana koşmak istedim derman yok dizlerimde 😗 😁
summer6:
summer6:
Bro sende sanatsal bir ruh var gerek fotoğrafların gerek video zevklerin gidiyormusun bilmem yaşını cismini bilmem ama eğer bir lise ye gidecekse bu kesinlikle güzel sanatlara üzerine olsun.
Çok gzl olmuş acaba bunların hepsini sony vegaslamı yapıyorsun?
summer5: summer5: 🙏 🙏 ❤️
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap