Icerige atla
Extraloob

Ayın Üyesi için Hazırladığım Video

· 20 Yanıt · 2.0K görüntüleme
20 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
vallahi ellerine sağlık çok iyisin 🍺
A
Avasin ⭐ 17y
Bende isterem bende bende isterem bende resmin var şu an elimde sana koşmak istedim derman yok dizlerimde 😗 😁

Ps: Hacım eline sağlık
Advance
Advance ⭐ 18y
summer5: summer5: 🙏 🙏 ❤️
C
Cobalt OP ⭐ 18y
Bende isterem bende bende isterem bende resmin var şu an elimde sana koşmak istedim derman yok dizlerimde 😗 😁

summer6:
H
hiper ⭐ 18y
Adam king yemin ediyorum kral ya her videosunda daha çok açıyorum ağzımı bune walla yoruldum mıllete soruyorum intro yapabılıyormusun diye yok diyorlar dedıgım teksey " lan exl'da bi adam war herif deli görsen varya off " onlarda bıktı bende bıktım 😄 youtube da tutoriallara bakıyorum da adobe after effect'in hepsi fıss ama bunlar ayrı bısey walla helal olsun
C
Cobalt OP ⭐ 18y
Adam king yemin ediyorum kral ya her videosunda daha çok açıyorum ağzımı bune walla yoruldum mıllete soruyorum intro yapabılıyormusun diye yok diyorlar dedıgım teksey " lan exl'da bi adam war herif deli görsen varya off " onlarda bıktı bende bıktım 😄 youtube da tutoriallara bakıyorum da adobe after effect'in hepsi fıss ama bunlar ayrı bısey walla helal olsun

Teşekkürler bro ❤️
D
Doma$no ⭐ 18y
Adam King 🙏 🙏
H
hiper ⭐ 18y

Teşekkürler bro ❤️

her zaman 😉.İlerde ekmegini yersin umarım
C
Cobalt OP ⭐ 18y
hehe süper olmuş zamanında senı sro master yapmakla ne buyuk bir iş yapmışım gurur duyyom senlen 😆

😘
F
Fahmlugat ⭐ 18y
Ellerine sağlık yine döktürmüşsün 🍺
X
xcorelli ⭐ 18y
darisi basima 🍺
E
exotic ⭐ 18y
Bide bana bunun unique versyonunu yap ne kadar mesut olucam bi bilsen 😊
Ben beceremiyorum intro yapmayı 😆
L
Laistrogon ⭐ 17y
eline sağlık güzel olmus
W
WildKing ⭐ 19y
Çok gzl olmuş acaba bunların hepsini sony vegaslamı yapıyorsun?
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y

summer6:

Bro sende sanatsal bir ruh var gerek fotoğrafların gerek video zevklerin gidiyormusun bilmem yaşını cismini bilmem ama eğer bir lise ye gidecekse bu kesinlikle güzel sanatlara üzerine olsun.
C
Cobalt OP ⭐ 18y

summer6:

Bro sende sanatsal bir ruh var gerek fotoğrafların gerek video zevklerin gidiyormusun bilmem yaşını cismini bilmem ama eğer bir lise ye gidecekse bu kesinlikle güzel sanatlara üzerine olsun.

Elektrik-Elektronik mezunuyum
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Kendisine de en güzel hediye olmuştur, çok başarılı bir video daha 😘
EXL | SRO | İŞKOLİK
S
Streetwise ⭐ 19y
Çok gzl olmuş acaba bunların hepsini sony vegaslamı yapıyorsun?

ae kullanıyor.

ps : tebrikler ^^
B
summer5: summer5: 🙏 🙏 ❤️

👍 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: