Icerige atla
Extraloob

'Avrupa’nın En İyi Sanatçısı' : maNga !!

· 29 Yanıt · 1.8K görüntüleme
A
Arcadia OP ⭐ 17y
arkadaşlar maNga dünyaca ünlü rakiplerini geride bırakarak MTV Müzik ödülleri töreninde 'Avrupa’nın En İyi Sanatçısı seçilmiştir. ❤️ 🙏

ps : işte budur beeee 🤘 🤘 😆
29 Yanıt
P
Prada ⭐ 19y
Turkiyede daha yuksek potansiyel istiyor demek ki Mtv. Manganın avrupanın en iyisi olmadığını ben türk olmama rağmen biliyorum ..
A
Arcadia OP ⭐ 17y
Turkiyede daha yuksek potansiyel istiyor demek ki Mtv. Manganın avrupanın en iyisi olmadığını ben türk olmama rağmen biliyorum ..

manganın hayran sayısına da bağlı bu biraz son zamanlarda çok büyük bir çıkış yaptılar ve türkiye de hatrı sayılır gruplardan biri oldular [ bence] ve bunu da mtv müzik ödüllerini kazanarak ispatladılar sanırım
S
Spa ⭐ 19y
Eurovision' a manga gitmeliydi söylemiştim bu çapta hayran kitlesi varsa hertürlü iş yapardı ama gitti artık ^^

Ps: Bırak ya sosyal mesaj vermeyi izleyen izliyor 😎
A
Arcadia OP ⭐ 17y
Eurovision' a manga gitmeliydi söylemiştim bu çapta hayran kitlesi varsa hertürlü iş yapardı ama gitti artık ^^

Ps: Bırak ya sosyal mesaj vermeyi izleyen izliyor 8)

neden gitsin ki ?

ödülleri alan eurovision a katılamıyor mu 😱 😢
E
El Verano ⭐ 18y
Inna'yı tek geçerim. Zzzz.😁
S
Spa ⭐ 19y

Ps: Bırak ya sosyal mesaj vermeyi izleyen izliyor 8)

neden gitsin ki ?

ödülleri alan eurovision a katılamıyor mu 😱 😢

Emre aydın gidiyor bu sene bidahakine bi ihtimal seçilirler ^^
A
Arcadia OP ⭐ 17y
emre aydın mı ?

bu trt de hiç akıl yok vallahi adamlar mtv ödüllerini kazanıyor gidip kimi yolluyorlar
S
Spa ⭐ 19y
Önceden Seçildi Manga Şebo Emre A. Gibi isimler vardı aralarından Emre Aydın'ı seçmişler. Hayran yaş Kitlesi 6-13 bakalım ne olacak ^^
A
Arcadia OP ⭐ 17y
Hayran yaş Kitlesi 6-13 bakalım ne olacak ^^

😆
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
hahah Emre Aydın mı adını ilk defa duyuyorum .. Bu sene de rezil olacaz yani .. Neyse izlemeyiz de uykumuzu alırız en azından 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
manga mı harbiden şaşırdım o.O
W
hahah Emre Aydın mı adını ilk defa duyuyorum .. Bu sene de rezil olacaz yani .. Neyse izlemeyiz de uykumuzu alırız en azından :P

+1
Rezilliğin yüz karası
bari çocu şarkıları söylesinde minik kitleden oy alırız 😆 😆 😆
😁 😁 😁
E
emre aydın mı ?

bu trt de hiç akıl yok vallahi adamlar mtv ödüllerini kazanıyor gidip kimi yolluyorlar

Emre Aydın geçen sene mtv ema ödülünü kazanmıştı ne çabuk unutuldu . 😉

http://www.youtube.com/watch?v=8UB2WmezGYY
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
emre aydın mı ?

Emre Aydın geçen sene mtv ema ödülünü kazanmıştı ne çabuk unutuldu . 😉

http://www.youtube.com/watch?v=8UB2WmezGYY

emre aydın asla unutulmaz bak hele o afili yalnızlık ile kalbime taht kurmuştur ayrıca sesi gerçekten çok güzel kendi tarzına sesine uygun şarkılar söyledi mi bingo oturuyor ^^
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y

Aynen kaçırdım programı duyduğumda çok şaşırdım. 🙄
U
Unbeaten ⭐ 18y
Emre aydın da geçen sene almıştı mtv ödülünü yanılmıyorsam.Ama doğru bir tercih değil eurovision için.. 🕵️
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
o.O Müziği bırakması gerekenler listesinde bunlar ^_^
P
Prada ⭐ 19y
Emre aydının içinde *adam* geçmeyen bir şarkısı var mı? Komplexli herif ya

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: