avrupalı çarlar 15 sn de ot almısı çok uyuz bi şey
avrupalı çarın 15 sniye pot almasına uyuz oluyorum
· 14 Replies · 3.2K views 0 reading
14 Replies
R
renklibere
⭐ 19y
fena bişey düşünsene nuke bi adamla pvp yağıyosun adam sana 3 nuke atıyo ve sen hala pod basmaya çalışıyosun : Twisted Evil
R
renklibere
⭐ 19y
konu yanlış yerde bu arda
taşıdım
T
thesimpsons98
⭐ 19y
healer iş tatlıya bağlar Twisted Evil
B
BlackLighT
⭐ 19y
15 saniyede pot basıyor ama ebesinin gözü gibi vuruyor Mr. Green
çinlilerden sasmayın derim ben Wink
Çinliyim emmeeee pot bendee yaniii. Mr. Green
Chinise 4ever Twisted Evil
Chinise 4ever Twisted Evil
katlıyorum Chinise for4ever Twisted Evil
ewt 15 snde pot basıo ama cin carlarından daha kuwwetli awrupa carları bunu cogu kişi ii bilio 😊
bende winzard hastasıyım ama kardesım bota baglıyosun valla kafayı yersın ya 30 ex var ısı gıdıyorum gelıyorum ana bakmısım bızım salak lvl dusmus delı gıbı oluyo Evil or Very Mad Evil or Very Mad
T
thesimpsons98
⭐ 19y
bende winzard hastasıyım ama kardesım bota baglıyosun valla kafayı yersın ya 30 ex var ısı gıdıyorum gelıyorum ana bakmısım bızım salak lvl dusmus delı gıbı oluyo Evil or Very Mad Evil or Very Mad
hah hah Razz buda iyi, wizardlar tek alamıyosa çoğunlukla yatıyo onda iş yok valla
aççaksanız bence healer yada rogue açın
hah hah Razz buda iyi, wizardlar tek alamıyosa çoğunlukla yatıyo onda iş yok valla
aççaksanız bence healer yada rogue açın
66 wizard niya snipere tek atiyo gerisini sen düsün!!!
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
avrupalı çarda 15 saniyede pot alma olayı Bizi uyuz eden 15 şey MİNERVA SERVER DA SATILIK 12 PARCA ITEM 15+8 SWORD 15+5 SHIELD 15+7 15+6 15+5 SET Wts 15 dg legend +8 clean Çin weapon 15 dg legend +7 clean eu weapon 15 dg legend +7 clean Çin weapon wts s dewil male 15 dg legend clean çın itemler WTS 132 SPEAR / NUKER S-DEVİL 15+5 FULL SET 15+7 SPEAR 15+5 SHELD GOLD VİPLİ