Arkadaslar İsroBot 'da bolt aldırma seçeneği yok arrow secenegini işaretliyorum ne arrow alıyor ne bolt...
Yardımcı olabilecek varmı arkadslar nasıl bolt aldırırm ben bu zıkkıma acep Exclamation Question
Yorumlarınızı bekliyorum pls hmm
! ! ! Avrupa Karekterde Bolt ! ! !
· 9 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
up Shocked
N
NephilimAngel
⭐ 19y
yha amma cok sorunu var bu softmodun tbotda bu kadar hata yoktu crackliyken valla Mad Mad
yha amma cok sorunu var bu softmodun tbotda bu kadar hata yoktu crackliyken valla Mad Mad
paralısındada bu sorun var benden mi kaynaklanıyor anlamıyorum bot atarlarını gözüm kapalı yaparım ama ne arrow ne bolt aldııgı yok..
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Bende arrow için bi secenek var ama blot için yok
gerçekten çok sorun var şehre ne zmn gitse takılıyo daha hiçbirkere şehirde herşeyi yapıp kasma yerine gittigini gormedim npc ye tıklıyorr ve duruyor
bunu nasıl çözebilirim bunu bilen var mı
gerçekten çok sorun var şehre ne zmn gitse takılıyo daha hiçbirkere şehirde herşeyi yapıp kasma yerine gittigini gormedim npc ye tıklıyorr ve duruyor
bunu nasıl çözebilirim bunu bilen var mı
C
cirkinprens
⭐ 19y
arrow almayı işaretleyince alıyor bildiğim kadarıyla sm alıyordu isroda alıyordur
Evet Aynen Bu T-Botta Çıkmıyor!
İyiki Warriorum extraokk
İyiki Warriorum extraokk
an altta bolt seçeneği var dikkatli bak göreceksin extraokk
filterde boltu aktif yap arrowu kapat birde auto training yada loop menusunde sağ taraftaki menulerin birisinde arrowları toplama gibi bi secenek war onuda aktif hale getir oyle bi dene
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap