Icerige atla
Extraloob

Avrupa karakterler kesinlikle daha çok exp alıyor.

· 8 Yanıt · 1.6K görüntüleme
D
DontCry4DieD OP ⭐ 19y
Gençler forumlarda şurada burada biton tartışma gördüm ve açıklık getirmeye karar verdim.2 karakter açtım aynı anda kasmaya başladım bunları onglarda ve;
Avrupalının spsi 200k iken
Chinesenin spsi 178k oldu.
Lvlleri bakımından bakılırsa avrupa daha çok exp aldığı için daha kolay lvl atladı
8 Yanıt
C
cyclone ⭐ 19y
bilinen birşey zaten eu karakterler daha cok exp ve sp alıyor pt ortamı cok oldugu içinde seri kasılıyor.
D
ddnet ⭐ 16y
bilinen birşey zaten eu karakterler daha cok exp ve sp alıyor pt ortamı cok oldugu içinde seri kasılıyor.

ve bu yüzden kimse chnese cahr açmıyor...açanında 1 tane eu cahrı muhakkak oluyor...ve chneseler euları yakalayabilmek için muhakkak masraf yapmaz zorunda...e hem masraflı hemde zayıf buildelri kimse açmıyor haliyle ^^
D
DecStw ⭐ 15y
o 2 karakteri kasan char eu karakter olduğu için eu karakterin fazla exp alıyor chin karakterle kassaydın chin karakterin daha fazla exp alacaktı bedavadan sallayarak konuşmayın lütfen
The47
The47 ⭐ 18y
o 2 karakteri kasan char eu karakter olduğu için eu karakterin fazla exp alıyor chin karakterle kassaydın chin karakterin daha fazla exp alacaktı bedavadan sallayarak konuşmayın lütfen

+47
GOKHANCAN
GOKHANCAN ⭐ 17y

+47
tam yazıyodum ki açıklama geldi katılıyorum
A
Ptdeki Ch ve Eu karakterlerin lw ortalamasına göre exp alıyorlar.
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
Katılıyorum gardaşşşş dedim gardaşşşşşşşşş 🤘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: