Gençler forumlarda şurada burada biton tartışma gördüm ve açıklık getirmeye karar verdim.2 karakter açtım aynı anda kasmaya başladım bunları onglarda ve;
Avrupalının spsi 200k iken
Chinesenin spsi 178k oldu.
Lvlleri bakımından bakılırsa avrupa daha çok exp aldığı için daha kolay lvl atladı
Avrupa karakterler kesinlikle daha çok exp alıyor.
· 8 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
bilinen birşey zaten eu karakterler daha cok exp ve sp alıyor pt ortamı cok oldugu içinde seri kasılıyor.
bilinen birşey zaten eu karakterler daha cok exp ve sp alıyor pt ortamı cok oldugu içinde seri kasılıyor.
ve bu yüzden kimse chnese cahr açmıyor...açanında 1 tane eu cahrı muhakkak oluyor...ve chneseler euları yakalayabilmek için muhakkak masraf yapmaz zorunda...e hem masraflı hemde zayıf buildelri kimse açmıyor haliyle ^^
o 2 karakteri kasan char eu karakter olduğu için eu karakterin fazla exp alıyor chin karakterle kassaydın chin karakterin daha fazla exp alacaktı bedavadan sallayarak konuşmayın lütfen
o 2 karakteri kasan char eu karakter olduğu için eu karakterin fazla exp alıyor chin karakterle kassaydın chin karakterin daha fazla exp alacaktı bedavadan sallayarak konuşmayın lütfen
+47
tam yazıyodum ki açıklama geldi katılıyorumo 2 karakteri kasan char eu karakter olduğu için eu karakterin fazla exp alıyor chin karakterle kassaydın chin karakterin daha fazla exp alacaktı bedavadan sallayarak konuşmayın lütfen
+47
A
AdnanSikisenses
⭐ 15y
Ptdeki Ch ve Eu karakterlerin lw ortalamasına göre exp alıyorlar.
U
Ural_Tulga
⭐ 15y
Katılıyorum gardaşşşş dedim gardaşşşşşşşşş 🤘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap