beyler bundan 1 hafta önce bayiye gittim 500dk + 5000sms + sınırsız net 25 tl kampanyasına geçmek istediğimi belirttim. Ardından bayiden 33 tl ye faturalı hat aldım. Kadın beni 5 dk sonra aradı oraya bıraktığım numaradan. Hangi tarifeyi istiyordun sen gibisinden sordu bende tekrar söyledim. Hat 4 saat sonra açıldı ve kullanıma başladım fakat fatura sorguladım 100 tl civarı olmuş fatura. Bayiye gittim başka birisi vardı o kampanyaya avea kontorluden geçiliyor bu yanlış dedi geçemezsiniz dedi. Bende ben ne yapabilirim buradaki çalışan öyle dedi dedim. Sanırım kadın bana kampanyasız faturalı hat verdi ve her dk için ayrı ücret her sms için ayrı ücret alıyor. Faturayı ödemeyi düşünmüyorum açıkcası hat parassıyla beraber fatura parasını almak isteyeceğim. Vermezseler hukuksal bi işlem uygulayabilir miyim?
Avea Bayisinin Hatası Sizce Ne Yapabilirim?
· 24 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
B
BigWarLike
⭐ 19y
Bu mesaj Violent Arise rumuzlu uyeden alinti yapildi
Müşteri hizmetlerini ara ve durumu anlat. Eğer düzeltmezseniz hattı kırıp Turkcell e felan geçeceğim de. Belki faturada indirime giderler.
beyler bundan 1 hafta önce bayiye gittim 500dk + 5000sms + sınırsız net 25 tl kampanyasına geçmek istediğimi belirttim. Ardından bayiden 33 tl ye faturalı hat aldım. Kadın beni 5 dk sonra aradı oraya bıraktığım numaradan. Hangi tarifeyi istiyordun sen gibisinden sordu bende tekrar söyledim. Hat 4 saat sonra açıldı ve kullanıma başladım fakat fatura sorguladım 100 tl civarı olmuş fatura. Bayiye gittim başka birisi vardı o kampanyaya avea kontorluden geçiliyor bu yanlış dedi geçemezsiniz dedi. Bende ben ne yapabilirim buradaki çalışan öyle dedi dedim. Sanırım kadın bana kampanyasız faturalı hat verdi ve her dk için ayrı ücret her sms için ayrı ücret alıyor. Faturayı ödemeyi düşünmüyorum açıkcası hat parassıyla beraber fatura parasını almak isteyeceğim. Vermezseler hukuksal bi işlem uygulayabilir miyim?
Müşteri hizmetlerini ara ve durumu anlat. Eğer düzeltmezseniz hattı kırıp Turkcell e felan geçeceğim de. Belki faturada indirime giderler.
iyide bu bayinin hatası yani avea genel şirketinin değil. bayideki kadının yaptığı bir geri zekalılık bu.
Boşuna kasma o parayı öpe öpe ödettiriyorlar sana , ben tüketici haklarına verdim adamlar aradı beni boşuna uğraşmayın duruşmaya avukat ordusuyla geliyorlar bir kuruş olsa bile alıyorlar , kazanamadıklarında da davayı 3-4 yıl uzatıyorlar dedi...
İyide bro bu öyle büyük bi yer değil. Ufak 5 m karelik bi dükkan genel bayi değil yani :/
Avea faturandan düşmez bu bir gerçek . Diyecekleri kullandınız felan.
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Hacım bayiyle işin çözülmez ki , sonuçta parayı avea alacak , konuştuğun yer avea bayi ve davayı avea alacak.
İyide bro bu öyle büyük bi yer değil. Ufak 5 m karelik bi dükkan genel bayi değil yani :/
Hacım bayiyle işin çözülmez ki , sonuçta parayı avea alacak , konuştuğun yer avea bayi ve davayı avea alacak.
B
BigWarLike
⭐ 19y
Git kadını vur ☕
Git kadını vur ☕
Aveanın Allah belasını versin. Ne kontörlüsü ne faturalısı bir halta yaramaz. Ben aldım pişman oldum; ancak sözleşme imzaladığım için daha 8 ay boyunca durmam gerekiyor. Aveada bana göre güzel olan tek şeyi 507 li numaraları. Sözleşmem bitsin vodafoneye taşıyacağım.

B
BigWarLike
⭐ 19y
Bu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildi
507 neden güzel ? Ne özelliği var yani
Aveanın Allah belasını versin. Ne kontörlüsü ne faturalısı bir halta yaramaz. Ben aldım pişman oldum; ancak sözleşme imzaladığım için daha 8 ay boyunca durmam gerekiyor. Aveada bana göre güzel olan tek şeyi 507 li numaraları. Sözleşmem bitsin vodafoneye taşıyacağım.
Bu mesaj zukobaba rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bir özelliği yok. Sadece hoşuma gidiyor. 540 ve türevlerini hiç sevmiyorum.
Bu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildiAveanın Allah belasını versin. Ne kontörlüsü ne faturalısı bir halta yaramaz. Ben aldım pişman oldum; ancak sözleşme imzaladığım için daha 8 ay boyunca durmam gerekiyor. Aveada bana göre güzel olan tek şeyi 507 li numaraları. Sözleşmem bitsin vodafoneye taşıyacağım.
Bir özelliği yok. Sadece hoşuma gidiyor. 540 ve türevlerini hiç sevmiyorum.

Kadın beni 5 dk sonra aradı oraya bıraktığım numaradan. Hangi tarifeyi istiyordun sen gibisinden sordu bende tekrar söyledim.
Bununla ilgili olarak kanıtları topla şansını Tüketici haklarında Dene.
Bu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben burdayım 🎅 (Maynard) ama benimki 555 di 😆
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz. B
BigWarLike
⭐ 19y
Bu mesaj Hermaphros rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maynard = Gökhan ??
Hacım nasılsın yaa .d
ben zülkif tanırsın belki 😊
Bu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildiAveanın Allah belasını versin. Ne kontörlüsü ne faturalısı bir halta yaramaz. Ben aldım pişman oldum; ancak sözleşme imzaladığım için daha 8 ay boyunca durmam gerekiyor. Aveada bana göre güzel olan tek şeyi 507 li numaraları. Sözleşmem bitsin vodafoneye taşıyacağım.
Maynard = Gökhan ??
Hacım nasılsın yaa .d
ben zülkif tanırsın belki 😊
Boşa kürek çekme herkezin dediği gibi o parayı mecbur ödeyeceksin sadece en iyi yapabileceğin iş farklı operatörlere geçmek.
T
TurkPayment
⭐ 15y
arkadasima 380 TL geldi bi yil yahut ettiler faturayi 100 TL ye dusurmuslerdi musteri hizmetlerinden sende ara konus eger yapamazsan mecbursun odemeye kacisin yok
bayide hata yapan kadına bela mı okuyorsun, sövüyor musun ne yapıyorsan yap sonra da soğuk bir su iç. He kaldı ki bayinin suçu avea'nın değil diyorsan aveadan da çıkma mutluysan... Ama aveanın interneti çooooook yavaş

B
BigWarLike
⭐ 19y
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ya sen bi müşteri hizmetlerini ara. Eğer sorunu düzeltmezseniz hattımı başka bir operatöre taşıyacam de. Ağız at yani. Onlar eminim ki faturada bir indirim yapacaklardır. Dene bence
bayide hata yapan kadına bela mı okuyorsun, sövüyor musun ne yapıyorsan yap sonra da soğuk bir su iç. He kaldı ki bayinin suçu avea'nın değil diyorsan aveadan da çıkma mutluysan... Ama aveanın interneti çooooook yavaş
Ya sen bi müşteri hizmetlerini ara. Eğer sorunu düzeltmezseniz hattımı başka bir operatöre taşıyacam de. Ağız at yani. Onlar eminim ki faturada bir indirim yapacaklardır. Dene bence
Bu mesaj zukobaba rumuzlu uyeden alinti yapildi
Benim babam da aveayla böyle sıkıntılar yaşadı sonunda allah ne belanız varsa versin dedi ödedi ve turkcelle geri döndü. Ağız atılmasına alışıklar yani bunlar işin prosu olmuş çünkü avea gerçekten kötü bir mobil operatörü. Ben boş yere sinirlenmesin diye diyorum
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildibayide hata yapan kadına bela mı okuyorsun, sövüyor musun ne yapıyorsan yap sonra da soğuk bir su iç. He kaldı ki bayinin suçu avea'nın değil diyorsan aveadan da çıkma mutluysan... Ama aveanın interneti çooooook yavaş
Benim babam da aveayla böyle sıkıntılar yaşadı sonunda allah ne belanız varsa versin dedi ödedi ve turkcelle geri döndü. Ağız atılmasına alışıklar yani bunlar işin prosu olmuş çünkü avea gerçekten kötü bir mobil operatörü. Ben boş yere sinirlenmesin diye diyorum

Bu mesaj Hermaphros rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ah be maynard 507 olayını sen altını çizince hatırladım şimdi. Küstahlık olmasın ama hafızam kuvvetlidir summer3: 🎅
Edit: Bu arada ben senin en son Global Noob olduğunu hatırlıyorum 😁
Ah be maynard 507 olayını sen altını çizince hatırladım şimdi. Küstahlık olmasın ama hafızam kuvvetlidir summer3: 🎅
Edit: Bu arada ben senin en son Global Noob olduğunu hatırlıyorum 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap