Icerige atla
Extraloob

Avalon/Venus Cave Party

· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme
14 Yanıt
N
Nereus ⭐ 17y
Bizim böyle organize olmamız imkansız.Bard da dehşetmiş hani 😄
K
Kai ⭐ 18y
o nasıl bir builddir öyle 😄 barda bak hele 😄
D
DaWixed ⭐ 19y
Avalon hala bozulmadı mı Venus'te.
Helal olsun.
S
Seppuku ⭐ 18y
Uf adamlar harbi işi biliyor döktürmüşler.

Müzikde hani fena değil he.. 😈
S
Stephanos ⭐ 19y
Pff Hera anılarım depreşti yine.Hera serverında bende legit tim Avolan dan gelen bir kaç kişi ile birlikte leader lik edip Hera da süper bir legit guild i kurulmuştu adı "Spiral"idi.Günde 5 saat pre plus ile party yaparak kastığımızı 24 Saat bot a bırakarak kasarsın ya ona eşit idi.Handgrind yapardı herkes. format atarken yanlışlıkla eski ss leride sildim yoksa Niya guard Niya general lerde hem video hemde sürüsüne screenshotlarım vardı.herkes 70~72 lv ken 3 tane Niya General Giant Party e dayanabiliyorduk
wahh Legit ppl rockz^^
B
bur_ak ⭐ 18y
Pff Hera anılarım depreşti yine.Hera serverında bende legit tim Avolan dan gelen bir kaç kişi ile birlikte leader lik edip Hera da süper bir legit guild i kurulmuştu adı "Spiral"idi.Günde 5 saat pre plus ile party yaparak kastığımızı 24 Saat bot a bırakarak kasarsın ya ona eşit idi.Handgrind yapardı herkes. format atarken yanlışlıkla eski ss leride sildim yoksa Niya guard Niya general lerde hem video hemde sürüsüne screenshotlarım vardı.herkes 70~72 lv ken 3 tane Niya General Giant Party e dayanabiliyorduk
wahh Legit ppl rockz^^
P
Prophecy ⭐ 17y
Organize İşler Adamlara Baksanıza
R
ReaLPrisoN ⭐ 19y
bu adamlar yüzünden server değiştirdim ben 😄 o kaleyide onlardan kimsenin alabileceğini sanmıyorum 🙄
B
Band'Eros ⭐ 17y
Spiral

Cok ii bilirim herada 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
🤘 Organize işler bunlaaar ! ^^
S
Stephanos ⭐ 19y
Spiral

Cok ii bilirim herada :D

Sizin nickiniz neydi @hera'da?