Edit by Absence
AutoSelect Skill [Legend 4] (Final Versiyon)
· 15 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Edit by Absence
Süper Paylaşım
Komple 3. sınıf siteyi koysaydın buraya kaçıncıya söylüyoruz 3. sınıf sitelerden aldığınız programları buraya koymanız yasaktır.
Komple 3. sınıf siteyi koysaydın buraya kaçıncıya söylüyoruz 3. sınıf sitelerden aldığınız programları buraya koymanız yasaktır.
tmmda o 3. sınıf sitelerde konu varda bizim sitede neden yok!!!!!!!
tmmda o 3. sınıf sitelerde konu varda bizim sitede neden yok!!!!!!!
çünkü auto select bedava botlar yokken kulanılıyordu Şimdi bir sürü bedava bot war
Stealthex bot kullan. Pot almıyor ama sonuçta auto selectte pot almıyor
Pot almasını istiyorsan Srokingbot kullan,Agbot kullan,5 gün bedava tbot war onu kullan 😉
Onu koymaya tenezzül bile etmiyor hiçkimse yani 😄
Onu koymaya tenezzül bile etmiyor hiçkimse yani :D
1. artık 85+ çarım var o yüzden bedava bot kullanmam .
2.virüs riski olmayan tek bedava bot
tenezzül etmiyorlar mı? bilmiyorum!!! 80+ çarı olanların birçoğunun bedava bot kullanacagını sanmıyorum. çevremdekiler auto selectin legend4 sürümünün çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorlardı : ❓
benim charım şuan 80 level 69 levelden beri stealthexbot kullanıyorum.Charım soyulmadı dosyalarıda temiz zaten taratıp kullanabilirsin.Auto select kullanmaya dewam edersen 2-3 ay içinde buraya konu açarsın charım ban yedi diye
Birdaha 3. sınıf siteden bir paylaşımın yada m.ö konu paylaşımın olursa banlanırsın
Birdaha 3. sınıf siteden bir paylaşımın yada m.ö konu paylaşımın olursa banlanırsın
isteyen stealthexi kullansın ama böyle programlarında konması lazım ayrıca bu çıkıtıgından beri kullanıyorum.
J
Jason Walker
⭐ 19y
Laf dalaşına gireceğine charını kassana?
ben programı goremıyorum arkadaslar suan nereden download edıyoruz bunu ?
ellerine sağlık
açıkcası ben oto select arıodumda link yokki 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap