edit

kardeş kanıtlamak için yaptım şikayet de edecem silkroad a
Adam zaten pkk lı kürdün teki normaldir böyle davranması.
ve JhanerTR Guild isminin yanında yazan Atatürk yazısını değiştirmelisin onun yerine kemalist olarak düzelt.
Bende Kemalist im ama Atatürk nick inin oyunda işi ne?
Seni gören ''Vay atam naber mi desin?'' 😊
ve Jhaner yerine Caner yazssan olmazmıydı allahın emosu? :@

Resmi görmek için mi arayacaklar

kardeş ben duyarsız kalamam o adam yaptığının cezasını her türlü görmessi lazım(gerek oyun içi itibarı ile gerek charının banlanması ile)
ona da söledim bu işin peşini bırakmıcağımı. siz ne derseniz diin

ahy tamam vazgeçtim küfür eden adamdan fazla tepki gördüm.neyse bişey demiyorum.adamıda ayrıca joymax a bildirdim
saygılar
Böyle çakallar heryerde çıkacaktır sadece oyunda degil malesef ki bunların hepsini önlemek mümkünde degil ama hani Atamızada laf denmiş dahi olsa bunu sitede paylaşarak bir deger kazandırmayız degil mi 🤝 joymaxa iletirsin gerekeni yapılır ulu orta resim eklemene gerek yok hani 🤝
kardeş ben duyarsız kalamam o adam yaptığının cezasını her türlü görmessi lazım(gerek oyun içi itibarı ile gerek charının banlanması ile)
ona da söledim bu işin peşini bırakmıcağımı. siz ne derseniz diin
Böyle çakallar heryerde çıkacaktır sadece oyunda degil malesef ki bunların hepsini önlemek mümkünde degil ama hani Atamızada laf denmiş dahi olsa bunu sitede paylaşarak bir deger kazandırmayız degil mi 🤝 joymaxa iletirsin gerekeni yapılır ulu orta resim eklemene gerek yok hani 🤝
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap