ASLA ve ASLA almayın bu aralar bu yöntemler yaygınlaştı ve herkes dikkat etsin 100 m =525 silk diye
Satanların alma yöntemini bilmeyenlere açıklayayım:(satan arkadaşlar belki bana küfür beddua ediyor ama)
- Adam paypal a üye olup kredi kardını kaydediyor.
- Sonra globalle oyundan 100 m =525 Silk gibi reklamlar yapıyor.Ve tabi illaha alan arkadaşlar oluyor.
- Siz alacağım dediğiniz zaman adam sizden id pw istiyor charı soymuyor ama daha büyük bir tehlike sizi bekliyor.
- Sizin id pw ile siteye girip kendi paypal hesabını kullanarak 500+25 silk alıyor bu silkte sizin charınıza yükleniyor.Bu olay gerçek o silk ile istediğiniz item mall itemini alabiliyorsunuz.
- Fakat adam aradan bir kaç gün geçtikten sonra ben bu adı geçen hizmeti almadım diye paypal dan silk parasını geri alıyor.
- Bu yüzden de 1-2 güne kadar siz almış olduğunuz silk ten dolayı BAN yiyiyorsunuz.
NOT: Alıntı değildir TAMAMEN kendi anlatımdır oyun içinde duydum ve herkesin bilinçlenmesi için bu konuyu açtım
Asla ve Asla Oyun İçinden Silk Almayın
· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Teşekkürler 👍
bilgi icin tesekkurler
👍
👍
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Bu işte bir bit yeniği olduğu kesindi zaten.Yoksa hangi akılsız 100m e 525 silk verir
A
Andy Larkin
⭐ 19y
haklısın paypal'dan payback seçeneği ile ödenen para geri çekilebiliyor, tabiki o ay bitmeden önce. zaten 100m e kimse 525 silk vermez. dikkatli olun arkadaşlar bir çok dolandırma seçeneği var piyasada.
O
Original Man
⭐ 18y
buna kananlar silkroad oynamayı bıraksın zaten 😄
bunu biliyorum zaten ama tek bişi kafama takılıyor o zaman 1 lv çar açarız ona yükleriz bedava silkleri 5000 silk alırız harcarız hepsini popcard falan ordan aldıgımız itemleri diğer çara aktarırız ne silk almaya gerek kalır ne de çar kasmaya bunu bir deneyeceğim billen varmı acaba dedigim gibi oluomu?
bunu biliyorum zaten ama tek bişi kafama takılıyor o zaman 1 lv çar açarız ona yükleriz bedava silkleri 5000 silk alırız harcarız hepsini popcard falan ordan aldıgımız itemleri diğer çara aktarırız ne silk almaya gerek kalır ne de çar kasmaya bunu bir deneyeceğim billen varmı acaba dedigim gibi oluomu?
Bu arada bildiğim kadarıyla 1 lvl chara yüklenemiyor en az 20 lvl olması gerekiyor galiba.Magic Pop Card ile oynasan bile öbür chara aktaramasssın itemin üstünde "charachter bound" yazar.Fakat yeni duyduğum bir bilgiye göre çıkan kıyafetlerin cinsiyetini değiştirerek satabiliyormuşuz.(denemedim hiç)
Çok doğru bir yere değinmişsin,bilgi için teşekkürler. 😘
Çok doğru bir yere değinmişsin,bilgi için teşekkürler. 😘
Ne demek Rica Ederim...
C
CyBer_Freedom
⭐ 17y
Bilgilendirdiğin için saol
U
unforgotten
⭐ 17y
aslında 10D astral/imo alabilirsin, mantıklı yani.. (:
Yanıt yazmak için giriş yapın.