Asla unutamayacağımız bir gün.17 Ağustos 1999.
· 92 Yanıt · 12K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 5
Yanıtlar
En çok ben anlarım o günü.O savaş alanının tam ortasında,Adapazarındaydım o zamanlar 😢
Hacım biraz paylaşırmısın bizimle,nasıl hissettin,atmosfer nasıldı etrafta.Eğer hatırlamak istemiyorum dersen tamamdır.
Offf çok kötü bir olaydı. O Olaya maruz kalanlar hala etkisinden kurtulamamıştır :(
evet çok kötü bir olaydı
/Globaldir, benim için çok ayrı bir tarihtir bu.
Benim hayatım 2 kısımdan oluşur. Depremden önce ve depremden sonra olmak üzere. Düzce'de yaşadığımız için çok hissedildi ve zaten ailemizden birçok kişiyide kaybettik. Bugünün yeri çok ayrıdır bende. Her 17 Ağustos benim için geçmek bilmez, biran önce 18'e ulaşmak için çabalarım.. Biz yaşayanlar olarak zaten unutamıyoruz ama yaşamayanlar,bu acıyı hiç tatmayanlarda görmezlikten gelmesinler, biz unutmuyoruz ve UNUTTURMAYACAĞIZ!!!
Benim hayatım 2 kısımdan oluşur. Depremden önce ve depremden sonra olmak üzere. Düzce'de yaşadığımız için çok hissedildi ve zaten ailemizden birçok kişiyide kaybettik. Bugünün yeri çok ayrıdır bende. Her 17 Ağustos benim için geçmek bilmez, biran önce 18'e ulaşmak için çabalarım.. Biz yaşayanlar olarak zaten unutamıyoruz ama yaşamayanlar,bu acıyı hiç tatmayanlarda görmezlikten gelmesinler, biz unutmuyoruz ve UNUTTURMAYACAĞIZ!!!
Global için teşekkür ederim 🙏
1 günlük bile olsa avatarınızı benim ki gibi yapalım arkadaşlar...http://gameci.org/forum/uploads/avatars/avatar_5.jpg
Yapalım kardeşim çok üzücü bir olay bütün vefat edenlere allahtan rahmet diliyorum.
Adapazarında cidden çok sarsıntılıydı. Ben de adapazarında akyazı'da idim. EN şiddetli olduğu alanlardan biriydi burası. :?
S
ShapeShifter
⭐ 18y
😞
En çok ben anlarım o günü.O savaş alanının tam ortasında,Adapazarındaydım o zamanlar 😢
Hacım biraz paylaşırmısın bizimle,nasıl hissettin,atmosfer nasıldı etrafta.Eğer hatırlamak istemiyorum dersen tamamdır.
Aslında fazla hatırlamıyorum.Küçüktüm o zamanlar ama hatırladıklarımı aktarayım.
Deprem zamanı tabii ki hepimiz uyuyorduk.Birden deprem başladı.Her taraftan bağırışmalar kalktık.Her taraf sallanıyor.Herkes aşağı koşuşturuyor.Herkesin yüzünde şaşkınlık ve korku var.Durduktan sonra binaya girmeye bile korkuyoruz.Ondan sonra bir süre evin karşısında çadırda kalmıştık 😐
Ben ozamanlar babam doğu görevinde olduğu için doğudaydım allahıma şükür.
o olayın etkisinden kurtulamayanlardan biri benim 7 yasındaydım o zaman ve hala etkisi var en ufak bir titremede içim titriyor
korkudan. :?
korkudan. :?
1 günlük bile olsa avatarınızı benim ki gibi yapalım arkadaşlar...http://gameci.org/forum/uploads/avatars/avatar_5.jpg

Denizin kabarıpta üstümüze tusunami gibi gelmesi hala gözlerimden gitmiyor. Babamın merkeze ulaşmak için o arabayı sürüşü,annemin telefonda ağlaşmaları,ablamın suskunluğu. Yolda giderken gördüğümüz yıkık manzaralar. Yardım için bekleyen insanlar, ölümün salgıladığı o koku, sessizlikteki çığlıklar.
Her gece yatağınıza yatarken içiniz titredimi?
Denizin kabarıpta üstümüze tusunami gibi gelmesi hala gözlerimden gitmiyor. Babamın merkeze ulaşmak için o arabayı sürüşü,annemin telefonda ağlaşmaları,ablamın suskunluğu. Yolda giderken gördüğümüz yıkık manzaralar. Yardım için bekleyen insanlar, ölümün salgıladığı o koku, sessizlikteki çığlıklar.
O deprem sende bayağı derin yaralar bırakmış anlaşılan 😢
O günü pek hatırlamıyorum küçüktüm tabii ama dün görüntüler izledim fotoraflar gördüm gerçekten insan bunları görünce bile etkileniyor çok kötü bir hatıraymış türkiyemiz için umarım ders cıkartabiliriz...
O
Old School
⭐ 19y
Çok acı günlerdi gece depremle evde yuvarlandığımı hatırlarım umarım birdaha böyle felaket yaşamayız.
F
foreveralone
⭐ 18y
Allah bi daha böyle bir acı yaşatmasın
E
Expectance
⭐ 17y
Çok kötü bir gündü inş bir daha böyle kötü anılar yaşamayız depremde ölenlerin mekanları cennet olsun inş
O günü pek hatırlamıyorum küçüktüm tabii ama dün görüntüler izledim fotoraflar gördüm gerçekten insan bunları görünce bile etkileniyor çok kötü bir hatıraymış türkiyemiz için umarım ders cıkartabiliriz...
Sakaryadaki binalar hasarlı bir şekilde bırakılmış ve de hala kullanılıyor.Allah göstermesin bir deprem daha olursa sonuç öncekinden dahada felaket olur
İçim kötü oldu. İzmir'de olduğum halde geceleri uyumaya korktuğumu hatırlıyorum. 😢
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap