Aşk Sana Ne Yaparsa Yapsın Canını Çok Yakmış Olsada Gözlerine Bakınca Orda Donup Kalmaktır... ❤️
Aşk Size Göre Nedir ?
· 16 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Aşk karşı cinse teslim olmaktır 🎭
Aşk ; Sonunun Kötü Bittiğini Bile Bile Bir Filmi Umutla İzlemektir ☕
Beklemektir...
M
Mr Perfect
⭐ 15y
Sexi bedavaya getirmektir.
Aşk , kolundaki çantadır
Ps: Şıpsevdi 😆
Ps: Şıpsevdi 😆
I
IorıYAGAMI
⭐ 19y
Aşk, bile bile tutsaklıktır... 😊 Çalıntı ama güzel
-Seviyor musun? dedi.
-Evet. Dedim.
-Nasıl seviyorsun? dedi.
-Köpekler gibi! dedim.
-Havla! dedi.
-Sustum. 😁
-Evet. Dedim.
-Nasıl seviyorsun? dedi.
-Köpekler gibi! dedim.
-Havla! dedi.
-Sustum. 😁
Aşk kimine göre beyaz bir sayfa iken kimine göre o sayfadaki kalemin bıraktığı izler gibidir vazgeçmiş olsan bile tekrar tekrar okursun zamanla silineceğini bilsen bile.
O
OzzyOzburne
⭐ 15y
Hayatının değişmesi.
H
HeroMaster
⭐ 17y
aşk diye birşey yoktur. sadece çok istemek vardır. bir insanı çok istersin ulaşamadıkça degerlenir aşık oldum zannedersin. ulaştıkların ise seni çabuk sıkabilir. hele lise çağında durmadan hıyar gibi aşık olursunuz. halbki en fazla kız ortamı belki bidaha bulamıycaksınız kızlara seven değil öpen yaranır. sen öpmezsen baskası öper sende sap gibi kalırsın aşığım diye 🎅
aşk diye birşey yoktur. sadece çok istemek vardır. bir insanı çok istersin ulaşamadıkça degerlenir aşık oldum zannedersin. ulaştıkların ise seni çabuk sıkabilir. hele lise çağında durmadan hıyar gibi aşık olursunuz. halbki en fazla kız ortamı belki bidaha bulamıycaksınız kızlara seven değil öpen yaranır. sen öpmezsen baskası öper sende sap gibi kalırsın aşığım diye 🎅
Yemşyenin malını yerler. 😁
👍
Yalan.
Aşk = Risk Almaktır.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap