Icerige atla
Extraloob

Aşk Size Göre Nedir ?

· 16 Yanıt · 1.2K görüntüleme
H
Hayta35 OP ⭐ 16y
Aşk Sana Ne Yaparsa Yapsın Canını Çok Yakmış Olsada Gözlerine Bakınca Orda Donup Kalmaktır... ❤️
16 Yanıt
GOKHANCAN
GOKHANCAN ⭐ 17y
Aşk karşı cinse teslim olmaktır 🎭
H
hanry006 ⭐ 16y
Aşk ; Sonunun Kötü Bittiğini Bile Bile Bir Filmi Umutla İzlemektir ☕
Y
yc929 ⭐ 15y
Beklemektir...
M
Mr Perfect ⭐ 15y
Sexi bedavaya getirmektir.
L
Loras ⭐ 16y
Aşk , kolundaki çantadır

Ps: Şıpsevdi 😆
I
Aşk, bile bile tutsaklıktır... 😊 Çalıntı ama güzel
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
-Seviyor musun? dedi.
-Evet. Dedim.
-Nasıl seviyorsun? dedi.
-Köpekler gibi! dedim.
-Havla! dedi.
-Sustum. 😁
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Aşk kimine göre beyaz bir sayfa iken kimine göre o sayfadaki kalemin bıraktığı izler gibidir vazgeçmiş olsan bile tekrar tekrar okursun zamanla silineceğini bilsen bile.
O
Hayatının değişmesi.
H
HeroMaster ⭐ 17y
aşk diye birşey yoktur. sadece çok istemek vardır. bir insanı çok istersin ulaşamadıkça degerlenir aşık oldum zannedersin. ulaştıkların ise seni çabuk sıkabilir. hele lise çağında durmadan hıyar gibi aşık olursunuz. halbki en fazla kız ortamı belki bidaha bulamıycaksınız kızlara seven değil öpen yaranır. sen öpmezsen baskası öper sende sap gibi kalırsın aşığım diye 🎅
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
aşk diye birşey yoktur. sadece çok istemek vardır. bir insanı çok istersin ulaşamadıkça degerlenir aşık oldum zannedersin. ulaştıkların ise seni çabuk sıkabilir. hele lise çağında durmadan hıyar gibi aşık olursunuz. halbki en fazla kız ortamı belki bidaha bulamıycaksınız kızlara seven değil öpen yaranır. sen öpmezsen baskası öper sende sap gibi kalırsın aşığım diye 🎅

Yemşyenin malını yerler. 😁
H
Hayta35 OP ⭐ 16y

👍
The47
The47 ⭐ 18y
Yalan.
C
Cee'd ⭐ 15y
Aşk = Risk Almaktır.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: