Icerige atla
Extraloob

ASk acısı Farklıymış

· 22 Yanıt · 2.6K görüntüleme
U
uNKnoWeN OP ⭐ 19y
Off ulen Off bu Aralar Cok aşk acısı cekiyorum Sevdiğim Kızla konuşurken Birden İçimden Şunlar GEcti bende Yazıya döktüm

Bu aşk senide Benide Yok edecek
Elbet Birimiz Sıkılıp Vazgececek
Ama Bu ben Olmaycağım Sevgilim
Unutmaki Bu Yürek seni hep sevecek
22 Yanıt
P
PartTime ⭐ 19y
boş koy bence insanda bi aşamadan sonra aşka inanç kalmıyo
T
Helal hazcım kafiye süper anlam süper bunu kızada soyle oda bırakmaz
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
laa olum ask acısı ask acısı bende hep öyleydim bende kız gibi davranmaya başladım o bana nasıl davranıyorsa bende ona öyle davranıyorum kız artık ağlamaya başladı en sonunda gittim yanına dedim ki nasıl oluyormuş dedim kızdı gitti Cool
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
A
alpay29 ⭐ 19y
sen bu gidişle çok kafiye dizersin....anlamadığım beraberken neden acı çekiyorsun...acılar ayrılıktan sonra başlar... sen daha yanında iken acı çekiyorsan sana posta koyduğunda sen kerem, ferhat gibi olursun...yanacaksın yanacaksın..(uçacaksınmıydı burası).... :?!!!
R
RollsRoyce ⭐ 19y
eski ozanlar hayali aşık olurlarmış hiç kavusamadıkları için ilham gelirmiş
sende yeni akım yaratıyon sevgilinle beraberken acı yasıyon Neutral Neutral
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
ahahha komedi ama yaa sevgilinle birliktesin ve acı çekiyorsun garip allah allah bende çok seviyorum evlenmek istediğim bir kız ama artık takmıyorum hep ben mi üzüleceğim..yeter be Laughing Laughing

sana diyim kıza iyi davran ama şımartma kızın yanındayken acı çekiyorsan kalbindeki sevgi söküp at çok pişman olursun yıpranırsın onu söyliyim sana..yoksa yolun sonu kötü böyle giderse.. Cool extraokk
L
Aşk'tan dert yannan Çok Bakıyorum.. Embarassed

Aşk-Sevgi-Doğa-Çiçek-Böcek vb Bölümü açmak şart oldu.artık.Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
"Aşk Acısı Kılıç Yarası Gibidir Yara Kapanır Ama İzi Kalır."
Ahmet Altan Cool
U
uNKnoWeN OP ⭐ 19y

sen bu gidişle çok kafiye dizersin....anlamadığım beraberken neden acı çekiyorsun...acılar ayrılıktan sonra başlar... sen daha yanında iken acı çekiyorsan sana posta koyduğunda sen kerem, ferhat gibi olursun...yanacaksın yanacaksın..(uçacaksınmıydı burası).... :?!!!

EE abi kız bana cok cektiriyor ayrılsam üzülen ben oluyorum cıkmaya devam etsem beni bazen usandırıyor..Gecen Gün Canıma tak etti Ama Allah Kahretsin Ayrılamıyorum İşte....

Ahmet Altan Cool

Abi Sende Yaşadınmı Bu Acıyı
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
abinin kalbinde ki çizikleri bir bilsen oturur benimle ağlarsın 3 gün hiç durmadan da bakma işte kalbimizi taş haline getirenler utansın bundan sonra one night stand all the time no bitchs no cry Twisted Evil Mr. Green santam
M
MoonLife ⭐ 19y

Ahmet Altan Cool

güzel söz Cool Cool
N
bu sohbet beni baydı ben kaçar
ne üzülmesi yha beni bırakıp gideni bende bırakıp giderim
-
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
terbiye sınırlarını zorlama bugün 1 gün banlanmadıysan emin ol bir daha 7 gün banlanırsın Idea
N

terbiye sınırlarını zorlama bugün 1 gün banlanmadıysan emin ol bir daha 7 gün banlanırsın Idea

sryy bi daha olmaz Crying or Very sad
C
Caprice ⭐ 19y
Off bune be bugün ne böyle gözlerim şişti..Bide bi topictede bu şarkı bizim olsun diye bi video vardı bi ona bi buna tamam yeter bu günlük.Topicten kaçıyım.. Mr. Green Twisted Evil
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y

Ahmet Altan Cool

güzel söz hemen msn'e yapıştırayım... Cool
S
SonSAHNE ⭐ 19y

abinin kalbinde ki çizikleri bir bilsen oturur benimle ağlarsın 3 gün hiç durmadan da bakma işte kalbimizi taş haline getirenler utansın bundan sonra one night stand all the time no bitchs no cry Twisted Evil Mr. Green santam

Yakında bende böyle olacağım sanırım Twisted Evil

Ha bu arada yanındayken nasıl acı çekilir diyen arkadaşlara şöyle söyleyeyim. Kız her gün yanında olsun ve başka erkeklere bakıp şu çok hoş desin. Ben ağzımı bozuyorum bu esnada ama alıştım artık takmıyorum pek böyle şeyleri. Tecrübe gerektiriyomuş meğer oda oluyor yavaş yavaş sallıyorum. Bırakında kız sizin yerinize acı çeksin zorlamanın manası yok...
U
Uykucu ⭐ 19y

boş koy bence insanda bi aşamadan sonra aşka inanç kalmıyo

+99999999
R
offf benim çektiğim acıyı kimse çekmez inn. benim sevdiğim kızla en yakın 9 senelik arkadaşım çıktı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: