Off ulen Off bu Aralar Cok aşk acısı cekiyorum Sevdiğim Kızla konuşurken Birden İçimden Şunlar GEcti bende Yazıya döktüm
Bu aşk senide Benide Yok edecek
Elbet Birimiz Sıkılıp Vazgececek
Ama Bu ben Olmaycağım Sevgilim
Unutmaki Bu Yürek seni hep sevecek
ASk acısı Farklıymış
· 22 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
boş koy bence insanda bi aşamadan sonra aşka inanç kalmıyo
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Helal hazcım kafiye süper anlam süper bunu kızada soyle oda bırakmaz
laa olum ask acısı ask acısı bende hep öyleydim bende kız gibi davranmaya başladım o bana nasıl davranıyorsa bende ona öyle davranıyorum kız artık ağlamaya başladı en sonunda gittim yanına dedim ki nasıl oluyormuş dedim kızdı gitti Cool
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !sen bu gidişle çok kafiye dizersin....anlamadığım beraberken neden acı çekiyorsun...acılar ayrılıktan sonra başlar... sen daha yanında iken acı çekiyorsan sana posta koyduğunda sen kerem, ferhat gibi olursun...yanacaksın yanacaksın..(uçacaksınmıydı burası).... :?!!!
R
RollsRoyce
⭐ 19y
eski ozanlar hayali aşık olurlarmış hiç kavusamadıkları için ilham gelirmiş
sende yeni akım yaratıyon sevgilinle beraberken acı yasıyon Neutral Neutral
sende yeni akım yaratıyon sevgilinle beraberken acı yasıyon Neutral Neutral
ahahha komedi ama yaa sevgilinle birliktesin ve acı çekiyorsun garip allah allah bende çok seviyorum evlenmek istediğim bir kız ama artık takmıyorum hep ben mi üzüleceğim..yeter be Laughing Laughing
sana diyim kıza iyi davran ama şımartma kızın yanındayken acı çekiyorsan kalbindeki sevgi söküp at çok pişman olursun yıpranırsın onu söyliyim sana..yoksa yolun sonu kötü böyle giderse.. Cool extraokk
sana diyim kıza iyi davran ama şımartma kızın yanındayken acı çekiyorsan kalbindeki sevgi söküp at çok pişman olursun yıpranırsın onu söyliyim sana..yoksa yolun sonu kötü böyle giderse.. Cool extraokk
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
Aşk'tan dert yannan Çok Bakıyorum.. Embarassed
Aşk-Sevgi-Doğa-Çiçek-Böcek vb Bölümü açmak şart oldu.artık.Mr. Green
Aşk-Sevgi-Doğa-Çiçek-Böcek vb Bölümü açmak şart oldu.artık.Mr. Green
"Aşk Acısı Kılıç Yarası Gibidir Yara Kapanır Ama İzi Kalır."
Ahmet Altan Cool
Ahmet Altan Cool
sen bu gidişle çok kafiye dizersin....anlamadığım beraberken neden acı çekiyorsun...acılar ayrılıktan sonra başlar... sen daha yanında iken acı çekiyorsan sana posta koyduğunda sen kerem, ferhat gibi olursun...yanacaksın yanacaksın..(uçacaksınmıydı burası).... :?!!!
EE abi kız bana cok cektiriyor ayrılsam üzülen ben oluyorum cıkmaya devam etsem beni bazen usandırıyor..Gecen Gün Canıma tak etti Ama Allah Kahretsin Ayrılamıyorum İşte....
Ahmet Altan Cool
Abi Sende Yaşadınmı Bu Acıyı
abinin kalbinde ki çizikleri bir bilsen oturur benimle ağlarsın 3 gün hiç durmadan da bakma işte kalbimizi taş haline getirenler utansın bundan sonra one night stand all the time no bitchs no cry Twisted Evil Mr. Green santam
Ahmet Altan Cool
güzel söz Cool Cool
N
NephilimAngel
⭐ 19y
bu sohbet beni baydı ben kaçar
ne üzülmesi yha beni bırakıp gideni bende bırakıp giderim
-
ne üzülmesi yha beni bırakıp gideni bende bırakıp giderim
-
terbiye sınırlarını zorlama bugün 1 gün banlanmadıysan emin ol bir daha 7 gün banlanırsın Idea
N
NephilimAngel
⭐ 19y
terbiye sınırlarını zorlama bugün 1 gün banlanmadıysan emin ol bir daha 7 gün banlanırsın Idea
sryy bi daha olmaz Crying or Very sad
Off bune be bugün ne böyle gözlerim şişti..Bide bi topictede bu şarkı bizim olsun diye bi video vardı bi ona bi buna tamam yeter bu günlük.Topicten kaçıyım.. Mr. Green Twisted Evil
Ahmet Altan Cool
güzel söz hemen msn'e yapıştırayım... Cool
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
abinin kalbinde ki çizikleri bir bilsen oturur benimle ağlarsın 3 gün hiç durmadan da bakma işte kalbimizi taş haline getirenler utansın bundan sonra one night stand all the time no bitchs no cry Twisted Evil Mr. Green santam
Yakında bende böyle olacağım sanırım Twisted Evil
Ha bu arada yanındayken nasıl acı çekilir diyen arkadaşlara şöyle söyleyeyim. Kız her gün yanında olsun ve başka erkeklere bakıp şu çok hoş desin. Ben ağzımı bozuyorum bu esnada ama alıştım artık takmıyorum pek böyle şeyleri. Tecrübe gerektiriyomuş meğer oda oluyor yavaş yavaş sallıyorum. Bırakında kız sizin yerinize acı çeksin zorlamanın manası yok...
boş koy bence insanda bi aşamadan sonra aşka inanç kalmıyo
+99999999
R
Rock'nRolla
⭐ 19y
offf benim çektiğim acıyı kimse çekmez inn. benim sevdiğim kızla en yakın 9 senelik arkadaşım çıktı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap