Icerige atla
Extraloob

Aşıkmıyım ben?

· 19 Yanıt · 1.7K görüntüleme
J
jVardin OP ⭐ 18y
Bugün kız arkadaşım ile tartıştık.

Kendisi dışardan hiç umursamıyomuş gibi , ne olursa olsun havalarında gözüküyor. bu benim içime oturuyor.

Arkasından gidip konuşmaya calıştım. Konuşadı. ben tam giderken bekle dedi. yanıma geldi ve öptü beni.

biraz önce tekrar tartıştık.

onun bana söylediği her kelime içime oturuyor. yazdığım tüm kelimeler için ayrı ayrı pişman oluyorum.

Neden böyle oluyor? ne yapmam lazım? o neden umursamıyor. bilmiyorum .. aşk mı? salaklık mı? bilmiyorum.
19 Yanıt
B
B7B ⭐ 16y
Senin sevgilin yok muydu ya 😆
J
jVardin OP ⭐ 18y
Ben kimden bahsediyorum sence?
E
Extrowe ⭐ 16y
Bence aşık olmuşsun fakat bro kendini fazla kaptırmamaya bak paçayı zor kurtarırsın sonra.
B
B7B ⭐ 16y
Edebiyat beni bitiriyor ya 2 saattir çalışıyorum yeni bir kız ile tanıştım diye anlamışım k.bakma
Hayat senin en mutlu şekilde geçir ne istiyorsan onu yap eğer kız arkadaşın yani kevserdi galiba 😆 buna uyum sağlarsa devam edersiniz yoksa ayrılırsınız hayatın kanunu bu
C
Chrysler ⭐ 16y
Böyle topicler yeni moda oldu 😁
Olsun olsun içinimizi dökün rahatlarsınız ve Extrowe'de katılıyorum
D
Decoy ⭐ 18y
kaç aydır birliktesiniz ?
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Ne kadar yükseğe çıkarsan, düşüşün okadar acı verir.Bende kendini fazla kaptırmamaya çalış diyorum broth.
Special thx to Flexi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yazık gençlik ne hallerde aşık mı öptü mü ne oluyor bana diyor wahhh zati modluğuda bıraktın kız arkadaşında seni bırakacak tabi koca dünyada bir hiç oldun sen artık puahahhahaaa makara: 😜
D
Decoy ⭐ 18y
ayrıca gerçekten aşıksan bizim önerilerimizi dinlemessin şuan tereddüttesin ne kadar kendinden emin olursan karşındaki senden emin olur 😜
C
Chrysler ⭐ 16y
yazık gençlik ne hallerde aşık mı öptü mü ne oluyor bana diyor wahhh zati modluğuda bıraktın kız arkadaşında seni bırakacak tabi koca dünyada bir hiç oldun sen artık puahahhahaaa makara: :P

😁 😁
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Ne aşkı yaa bırak allah aşkına sevginin adı olmuş aşk bak mavii'nin özlü sözlerinden bir tanesi makara:

Vur kaç 🎅
X
xcorelli ⭐ 18y
Ask cinsel istegi gidermek icin uydurulmus bir yalandir 😜
J
jVardin OP ⭐ 18y
8 aydır birlikteyiz + sözlüyüz ( yüzük taktık.)
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

bu yaşta 😱
A
Adith ⭐ 18y

bu yaşta 8O

summer5:
A
ALpique ⭐ 17y

bu yaşta 8O

yas kaç 🎭
S
shneZee ⭐ 18y

bu yaşta 8O

ilişkilerinize saygılıyım,fakat genel konuşuyorum bu yaşlardan böyle bağlılıklar kendini kaptırmak vs işler boş iş sonunda böyle üzüntüye başka şeylere kafa yorman gerekirken kafanı karıştırmaya sebeb olmuş işte eekd1
A
Adith ⭐ 18y
Ne aşkı yaa bırak allah aşkına sevginin adı olmuş aşk bak mavii'nin özlü sözlerinden bir tanesi makara:

Vur kaç 🎅

🙏 makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: