I iwontcry4u OP ⭐ 19y 16 yil once #1 😁 😁 facebookdan alıntı'dırArtiz Dayı kimdir?;http://www.facebook.com/profile.php?id=100000054865286#!/video/video.php?v=393779334206&ref=ss TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Lenneth ⭐ 19y 16 yil once #2 daral: 😆 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R ridooo28 ⭐ 18y 16 yil once #3 la artizz kıvırtmadan yürü :D:D haha TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FeeLThePain ⭐ 18y 16 yil once #4 asdasdnajdsa 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Adith ⭐ 18y 16 yil once #5 Ne tıkırtı var ne sıkırtı makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cryolite ⭐ 19y 16 yil once #6 ahahhahahahahaha 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Relax ⭐ 17y 16 yil once #7 daral: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DemonBoy ⭐ 18y 16 yil once #8 makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 16 yil once #9 💃 makara: Süper 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephine ⭐ 17y 16 yil once #10 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Whisk ⭐ 16y 16 yil once #11 Tek kelimeyle süper olmş.. 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I iwontcry4u OP ⭐ 19y 16 yil once #12 ben yapmadım facebookda rastladım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N northstar1 ⭐ 19y 16 yil once #13 ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HnTRue ⭐ 18y 16 yil once #14 nese: 😈 nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Schweppes ⭐ 17y 16 yil once #15 Ahaha 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ ⭐ 17y 16 yil once #16 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil