SeLam Extraloob sakinleri , bu forumu uzun süredir takip ediyorum Arkadaşımın Üyeliği iLe ve Artık Bende Extraloob üyesi oLmak istedim ve Artık Beraberiz Ne Mutlu Bana Ki Extraloob Gibi GüzeL bir Forumun Üyesi Oldum ... 🍺 🍺
ArtıK O'da ExtraLoob'Lu
· 26 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
B
Black Rain
⭐ 19y
Asıl Sen aramıza Hoşgeldin Ailemize En kıssa Sürede Uyum Sağlarsın İnşallah 😘 😘
İşte Forum Hızı Bu 😊 1dakika Geçmeden Cvp:) Hepinizi Seviyorum
Forumumuza hoş geldin.
Sürerliğini sağlamak isteriz.
Sürerliğini sağlamak isteriz.
Asıl Sen aramıza Hoşgeldin Ailemize En kıssa Sürede Uyum Sağlarsın İnşallah 😘 😘
Çok TŞkk 😊
CanKsk Arkadaşım Sende Çok SagoL
hoşgeldin aramıza =)
B
Black Rain
⭐ 19y
Yardım edebileceğim bir konu Olursa PM Atman Yeterli Olacaktır 😉 👍 😘
Bu arada İmzam Nasıl 😊 İmageShack dan o Kadar ugrasdim büyütemedim xD
aramıza hoşgeldin hemen kendine avatarix.com sitesinden bir avatar yapıver ki güzel gözük ^^
S
StarkDrache
⭐ 19y
Hoş Geldin. Hoş Vakit Geçiriceğine EMİN OLABİLİRSİN.
B
Black Rain
⭐ 19y
aramıza hoşgeldin hemen kendine avatarix.com sitesinden bir avatar yapıver ki güzel gözük ^^
Pff Günlerdir Bu siteyi Arıyorum Ya Sağol Abi Neye niyet Neye Kısmet Görüyonmu 😆
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
aramıza hosgeldın kardesım umarım en az bızım memnun kaldıgımız kadar memnun kalırsın extraloob.com'dan 😘 ama unutma kı burası sadece bır forum sıtesı degıl.. canın en sıkkın oldugu anlarda gelıp bı kac yorumla kafanı dagıtabılcegın,off topic bolumunde yakin gundemi takip edebilcegin,sozlukte yazılanlarla hayat felsefenı bulabıcegın,kendine ait zevklerini tasıyan gruplarda aynı kafadan olacagın ınsalarla dolu bır dunya burası.. 🎭
siteye hos geldin.
R
RoyalFlush
⭐ 19y
Welcome,Willkommen,Tervetuloa,Walcome,Dobro pozhalovat...
Kısacası sitemize hoşgeldin.Umarım iyi vakit geçirirsin ki geçirdiğini söylüyorsun.Ne mutlu bizlere 😉
Kısacası sitemize hoşgeldin.Umarım iyi vakit geçirirsin ki geçirdiğini söylüyorsun.Ne mutlu bizlere 😉
Mesaj Yazan Bütün Arkadaşlara Çok Çok Teşekkür EDerim
hoşgeldin extraloob.com adlı sitemize
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Hoşgeldin kardeşim 😊 Neye ihtiyacınız olursa çekinmeden her hangi bir üyeye ve ya yetkiliye sorabilirsiniz. Aile içinde çekinme olmaz 😊
Hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz.
Yalnız konuyu Off topic kısmına açmanız gerekiyordu...
Yalnız konuyu Off topic kısmına açmanız gerekiyordu...
hg 😊 aramıza:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap