NoMoreLove OP ⭐ 18y 15 yil once #1 Diyecek söz bulamadım.SpoilerASDfadsfadsfADSfadsfADSfadsFasdfadsfa. 😁 😁 😁 😁 😆 😆 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
J JetHomme ⭐ 19y 15 yil once #2 Ohaa.! 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 15 yil once #3 asduhasudhsadusahdaushd xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #4 Ohaa.! 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
NoMoreLove OP ⭐ 18y 15 yil once #5 Zenginlik böyle birşey olsa gerek.Pardon, aşırı zenginlik. 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CherryBrandy ⭐ 18y 15 yil once #6 Ne diyeceğimi bilemedim 😆 sanırım asdasfasdasfasdsafas 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #7 saf altın kaplama 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crisis ⭐ 19y 15 yil once #8 Para bizde çok gibi 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Intensify ⭐ 18y 15 yil once #9 "para b.k gibi " dedikleri bu olsa gerek 😁Yuh diyorum başka birşey diyemiyorum 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 15 yil once #10 ajhfalsfashfahgfsasa 😁 [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Extrowe ⭐ 16y 15 yil once #11 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LadySunBurN_ ⭐ 18y 15 yil once #12 dsadhfsakj ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BrendiBelle ⭐ 18y 15 yil once #13 asdsadsad 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D destiny ⭐ 18y 15 yil once #14 Diyecek bir şey yok,zenginlik... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G GteGrenSemsiye ⭐ 19y 15 yil once #15 ben olsam okul alması için para gönderirdim:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil