AROG Görüşler, Yorumlar...Spoiler xD
AROG bugün vizyonda, ilk izlenimleri buradan takip edelim 😉
Saygılarımla,
AROG Görüşler, Yorumlar...Spoiler xD
· 23 Yanıt · 5.4K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
Pana Film, '' MURO'' da yayında...
Tüm foruma iyi seyirler.
Tüm foruma iyi seyirler.
N
Neqative-X
⭐ 18y
Lanet Olsun icimdeki su Hoca Sevgisine 😄
Vizyona girmeden önce AVM'de bizlere özel bi gösterim yapıldı.
2008 sezonunun komedi dalında en iyi filmidir bence 😉
2008 sezonunun komedi dalında en iyi filmidir bence 😉
T
TitusPullo
⭐ 19y
AROG'a saat 4.30 seansına bilet bulabildim ve arkadaşlar ile 3 kişilik yer kaptık ^^
Gelelim film ile ilgili görüş ve yorumlara. Şahsım adına konuşmak gerekirse filmden beklediğim performansın %80'ini aldım. Lakin ben çok daha güzel bir yapıt bekliyordum. Şu noktaya tekrar deyinmek istiyorum, filmden %80 oranda tad aldım. Harika bir komedi olmuş.
Sizlere önerim filmi bir an önce izleyiniz. Ama şu ince noktayı unutmayın. Filmi izlerken asla konuşmayın xP Çok tatlı ve hoş espiriler var. Bir o kadar anlaşılmaz ama bir o kadar da komik espiriler 😉 Daha fazla konuşmayayımda filmi izleyecek olanlara kötü etki olmasın.
Yarında MURO'a gidicem. Sonra ki gün Osmanlı... Cinema haftası kıldım kendime bu bayramı.
Ps: Vakit kaybetmeden A.R.O.G'u izleyin 8)
Gelelim film ile ilgili görüş ve yorumlara. Şahsım adına konuşmak gerekirse filmden beklediğim performansın %80'ini aldım. Lakin ben çok daha güzel bir yapıt bekliyordum. Şu noktaya tekrar deyinmek istiyorum, filmden %80 oranda tad aldım. Harika bir komedi olmuş.
Sizlere önerim filmi bir an önce izleyiniz. Ama şu ince noktayı unutmayın. Filmi izlerken asla konuşmayın xP Çok tatlı ve hoş espiriler var. Bir o kadar anlaşılmaz ama bir o kadar da komik espiriler 😉 Daha fazla konuşmayayımda filmi izleyecek olanlara kötü etki olmasın.
Yarında MURO'a gidicem. Sonra ki gün Osmanlı... Cinema haftası kıldım kendime bu bayramı.
J
Jason Walker
⭐ 19y
Henüz izlemedim en yakın zamanda izleyeceğim.
Abim pazar günü geliyor, sinemaya götürene kadar her gün işkence yapıcam ona 😜
Çok merak ettim.En yakın zamanda gideceğim.
ben salı gideceğim galiba
Ben dün gittim aroga Size şöyle deyim En fazla 5 tane küfür geçiyo bu bence çok olumlu Küfürsüzde güldürebiliyorlarmış birde Her an aniden süprizler oluyo Size Son Bölümlerini kaçırmayın derim Çok güzeldi 😄
AROG'a saat 4.30 seansına bilet bulabildim ve arkadaşlar ile 3 kişilik yer kaptık ^^
istanbulda 2 hafta kapalı gişe oynuyor lakin heyecanla bilet arıyorum bulduğum gibi gideceğim. bu arada 3 filmi de bende sinemada izleyeceğim, AROG, Osmanlı Cumhuriyeti, Madagaskar 2 🤤
T
TitusPullo
⭐ 19y
H
H@K@NCH3SS
⭐ 18y
Ben dün gittim aroga Size şöyle deyim En fazla 5 tane küfür geçiyo bu bence çok olumlu Küfürsüzde güldürebiliyorlarmış birde Her an aniden süprizler oluyo Size Son Bölümlerini kaçırmayın derim Çok güzeldi :D
katılıyorum bende bugün gittim
Bugun gittim bence güzeldi ..
10/8 alır benden 😉
10/8 alır benden 😉
J
Jason Walker
⭐ 19y
Gora daha güzeldi. Ama şuan piyasadaki en başarılı komedi filmi... 6/10
AROG bence pek güzel sayılmaz arada yapılan esipirilerle biraz renk katmışssada Cem YILMAZ filmin konusu beni kendine hiç çekmedi GORA yı tercih ederim
İlk yarı açıkçası beni biraz sıktı ikinci yarı güzeldi diyebilirim en baba espri Rıdvan Dilmen sahnesiydi Gora kadar zevk alamadım, ehh idare eder.
Abim pazar günü geliyor, sinemaya götürene kadar her gün işkence yapıcam ona :P
Sonunda dün akşam 21:45'te izleyebildik 😜 GORA kadar güzeldi görsel olarak GORA'dan daha iyiydi diyebilirim ^^ Gittiğime değdi ve bol bol gülebildik 🎅
ben beğendim gora kadar iyiydi
ıssız adamdan sonraki en iyi film 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap