Icerige atla
Extraloob

Arkadaşlarla düzenlediğimiz bisiklet gezisi

· 9 Replies · 2.2K views
furious
furious OP ⭐ 19y
3 arkadaş karar verip aydın-koçarlı arası bisiklet turu yapmaya karar verdik sabah 8 de kalkıp yola koyulduk buda çekebildiğim fotolar 😊

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
koçarlı ya vardığımızda içinde gezerken (29 km)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

buda en son eve geldiğimde toplam geldiğim yol :)

- Resim Silinmiş.
9 Replies
S
suqua ⭐ 19y
manzaralar süper 🤝 + iyi bi eğlence günü olmuş 😁
W
Whisk ⭐ 16y
Acayip yormuştur ama yinede güzeldir. Umarım hoşça vakit geçirmişsinizdir.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
walla hacım seni severdim şimdi sana hayranım helal olsun muhteşem olmuş bu etkinlik. aydın'a bayılırım düz ovaya kurulmuş sıcak ve kaliteli bir ildir insanıda çok hatun sever asildir ^^

biraz amatörce gözü karartıp çıkmışsınız en azından bir şapka göremedim sonra suluk nerede matara olarak onu da göremedim çeşmelerden mi su içtiniz ? ama fotoğraf çekip böyle bir günü organize etmek büyük başarıdır helal olsun kuzum 🙏

şu fotoya bayıldım tam Aydın'ı anlatıyor işte bir de kipa'nın orasını böyle tepeden çekeceksin bingooo olur makara:

- Resim Silinmiş.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Müthiş ya ❤️ Deniz ve havuzdan sonra bu havada yapılabilecek en güzel şeydir gözümde.Hem vakit geçmiştir , hem inanılmaz bir zevk... 🙏
R
RiqueLme ⭐ 19y
çeşmeden su icmedikten sonra ne anlamı var bro gezinin 😄
cok fena terleeeee bi çeşme gör yapış hoppaa 3 Lt su ic bidaki çeşmeye kadar zaten ter olarak atıyon 😄
furious
furious OP ⭐ 19y
walla hacım seni severdim şimdi sana hayranım helal olsun muhteşem olmuş bu etkinlik. aydın'a bayılırım düz ovaya kurulmuş sıcak ve kaliteli bir ildir insanıda çok hatun sever asildir ^^

biraz amatörce gözü karartıp çıkmışsınız en azından bir şapka göremedim sonra suluk nerede matara olarak onu da göremedim çeşmelerden mi su içtiniz ? ama fotoğraf çekip böyle bir günü organize etmek büyük başarıdır helal olsun kuzum 🙏

şu fotoya bayıldım tam Aydın'ı anlatıyor işte bir de kipa'nın orasını böyle tepeden çekeceksin bingooo olur makara:

- Resim Silinmiş.

evt okan abi biraz amatörce oldu ama gene başardık o mesire alanına çıkmak epey yordu zaten 6 km falan dik yokuş çoğu yerde bisikletden inip de çıktık su konusuna gelince 1litre su alıp arkadaşın selesine koyduyduk ama oraya çıkarken bitti 😊

çeşmeden su icmedikten sonra ne anlamı var bro gezinin 😄
cok fena terleeeee bi çeşme gör yapış hoppaa 3 Lt su ic bidaki çeşmeye kadar zaten ter olarak atıyon :D

zaten kamerya da çekildiğimiz yerin karşısında buz gibi su vardu 😊 orda baya bi su içtik sonra kameryaya oturup dinlendik 😊

Müthiş ya ❤️ Deniz ve havuzdan sonra bu havada yapılabilecek en güzel şeydir gözümde.Hem vakit geçmiştir , hem inanılmaz bir zevk... 🙏

bana kalırsa bisikletle aydın dan kuşadası ,didim, çadırlarla gidip orda tatil yapmak istiyom ama arkadaşların gözü yemiyo 😊
E
Expect ⭐ 17y
Bisikletin Bianchi Sanırım. Benim Bianchi'dede El Kitabını Okumadan Kullanmayınız Yazıyorda.
furious
furious OP ⭐ 19y
Bisikletin Bianchi Sanırım. Benim Bianchi'dede El Kitabını Okumadan Kullanmayınız Yazıyorda.

evet bianchi baya kaliteli bisiklet 😊 biraz pedal çeviriyon uçuyo gidiyo 😜

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: