Icerige atla
Extraloob

Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var .

· 17 Yanıt · 1.3K görüntüleme
B
batuhan 3X OP ⭐ 15y
goldbot acmayı düşünüyorum sehir dısına cıkıcam 1 ay boyunca pc 7/24 acık kalacak yaksalık 25 35 arası char acabılıyorum . suan 16 tane acık 2 adet pt var . neyse gold bot ları nasıl yapabılırım acaba bi iki yerden wizard/warrior seklınde gördum aklıma yattı fakat biraz destek istiyorum bana biraz bilgilerinizi paylasın lütfen =)

okuyan okumayan konuya bakan bakmayan herkese tesekkur ederım =))))
17 Yanıt
The47
The47 ⭐ 18y
salı günü update de sorun çıkar. build olarak wizard/bard öneririm. 5lvl altı moblara koyarsın hem yatmaz hem seri kasılır.
Y
salı günü update de sorun çıkar. build olarak wizard/bard öneririm. 5lvl altı moblara koyarsın hem yatmaz hem seri kasılır.

haklı salı gunlerı sorun olur senin için..
C
cyclone ⭐ 19y
sana söyliyeyim 7 bard 1 cleric ile planarlarda çok güzel yapılır saçma diyebilirsiniz ama deneyin magg deff yüksek oldugu için hiç hp harcamıyor bard oldugu içinde mp harcamıyor gider yok sadece gelir var düşün biraz derim 3 pt çıkarırsan güzel kasarlar.
B
batuhan 3X OP ⭐ 15y
7 bard derken bard skillerimi wiz mi ?

chek + salı günleri vs hiç biri problem degil . yanımda laptopum olacak ve teamweaver sagolsun ...
K
Kivi ⭐ 16y
elektrik şartelleri atıp yangın çıkabilir yani bunları göze alman gerekir ^^
B
batuhan 3X OP ⭐ 15y
elektrikler giderse biostan pc ye otomatık açılma komutu verdım 😄 yangın cıkarsada binanın ebesıne saygılar 😄 umurumda degil 😄
K
Kivi ⭐ 16y
puhahahahha sesli sesli güldüm makara:
B
batuhan 3X OP ⭐ 15y
puhahahahha sesli sesli güldüm makara:

😘 💃
C
adam tam donanım tatile çkıyor beyler 1 dk saygı duruşu istiyorum.

ps: 7 bard 1 clerif FTW
B
batuhan 3X OP ⭐ 15y
pt seklinde pek istemıyorum acıkcası fakat 7bard 1 cleric nası olcak ki ? bard skilleri ile mi vuracaklar ?
H
hanry006 ⭐ 16y
Chinese Nuker

Xbow / Bard

Wizard / Bard

Seç Beğen Al.

B
batuhan 3X OP ⭐ 15y
wizard/warrior konusundakı dusuncelerın nedir acaba ?*
The47
The47 ⭐ 18y
pt seklinde pek istemıyorum acıkcası fakat 7bard 1 cleric nası olcak ki ? bard skilleri ile mi vuracaklar ?

evet arkadaşlar bard skillerini kastedmişler. mantıklı aslında planarlar tamamen mag vuruyor bardların üstü robe olucagundan kolay kolay ölmezler ayrıca mp sorunu çekmezler mana cycle sayesinde.
H
hanry006 ⭐ 16y

Gold Bot Diyip Geçmemek Gerekir. İyi Para Kastıkları Gibi 80-85 lwl e Kadar Cıktıgında Tanesini 30 Liradan Versen Eline Tekrar Nakit Olarakta Geçer. Bu Yüzden Build i Tamamen Gold Bot a Dönük Yapmak Biraz Delilik Olur [horny21 . Neden 80-85 lwl Olana Kadar Gold Bot Olarak Kullanıp Sonra Satmayasınki. [horny21
B
batuhan 3X OP ⭐ 15y

Gold Bot Diyip Geçmemek Gerekir. İyi Para Kastıkları Gibi 80-85 lwl e Kadar Cıktıgında Tanesini 30 Liradan Versen Eline Tekrar Nakit Olarakta Geçer. Bu Yüzden Build i Tamamen Gold Bot a Dönük Yapmak Biraz Delilik Olur [horny21 . Neden 80-85 lwl Olana Kadar Gold Bot Olarak Kullanıp Sonra Satmayasınki. [horny21

dogru ve güzel bir yaklasım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: