Icerige atla
Extraloob

ARKADAŞLAR YARDIM PLSS ÇILDIRCAMMM

· 5 Yanıt · 832 görüntüleme
W
WikiLeaks OP ⭐ 17y
ARTIK SİLKROADTAN NEFRET ETMEYE BAŞLADIM SAAT NERDEYSE 2 AMA OYUNA GİREMİYORUM 3 AY ÖNCE BİLGİSAYARDAN KALMAYAN BEN SRO OYNAMAKTAN BAŞKA BİŞEY YAPMAYAN BEN ARTIK ÇILDIRACAĞIM OTURASIM GELMİOR BİL.... İNGİLİZCESİ VE İLETİŞİM YOLUNU BİLEN ARKADAŞLAR ŞU ŞEREFSİZ JOYMAX İ UYARIRSA SENİRİM ZATEN YAKINDA PARA BOTLARINDAN BAŞKA BİŞEY KALMICAK OYUNDA O ZAMAN RAHATLAR HERHALDE 3. PRE BİTTİ NAPIM PARA YOK ALAMIYOM... YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM BİLGİLİ ARKADAŞLARIM
5 Yanıt
C
clonical ⭐ 17y
banada aynı seyler oluodu bence biraz sroya araver cık dısarı cicek kokla sacma gelcek ama kız arkadas edin ondan sonra sro yu bırakma istegi duyacak sın ama senin istegine kalmıs eyer tekrar baslarsan sanki kendine format atmıs resetlenmiş gibi oyuna hıc sınırli olmadan baslıyacaksın 😄 bence dene ben hep yapıorum
D
Desmond ⭐ 18y
banada aynı seyler oluodu bence biraz sroya araver cık dısarı cicek kokla sacma gelcek ama kız arkadas edin ondan sonra sro yu bırakma istegi duyacak sın ama senin istegine kalmıs eyer tekrar baslarsan sanki kendine format atmıs resetlenmiş gibi oyuna hıc sınırli olmadan baslıyacaksın 😄 bence dene ben hep yapıorum

😁 😁 😁
D
destiny ⭐ 18y
pre al ?
I
ironEyE ⭐ 18y
Bir yerden para bul pre al fakat ondan önce başlığını ve içeriğini küçült bence. 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: