Icerige atla
Extraloob

arkadaşlar yardım

· 18 Yanıt · 2.0K görüntüleme
G
Guernica OP ⭐ 18y
arkadaşlar sol tarafım agrımaya başladı 2 gün öncede agrımıştı şimdide agryor acilemi gitsem annem kas agrısı diyor stresten vs. diyor bende korkuyorum sol tarafımda tam sol mememin oralar agrıyor ne yapıyım
eskiler bilir
18 Yanıt
S
Streetwise ⭐ 19y
herhangi bir ağır birşeyler kaldırdın mı, sürekli? yada iş yaparken çok mu sol kolunun üstüne yüklendin?
G
Guernica OP ⭐ 18y
hayır sadece maç yaptık 2-3 saat önce fakat yemin ediyorum Allah çarpsınki agrıyor kimse bi çözüm bilmiyormu acilemi gidiyim of sorunlarım tükenmiyor
eskiler bilir
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Neyi yardın 😜 😆

Iyy çok iğrencim..

Latife bir yana aşırı şekilde etkiliyorsa seni çok geçmeden bir doktora görün ki sağlığın şakası olmaz.
[ek #12654]
G
Guernica OP ⭐ 18y
hafif hafif fakat korkuyorum 14 yaşındayım daha Allahım acı bana

internetten baktım kap damarları vs tıkanıyomuş veya daralıyomuş ondan oluymuş veya kas agrısı
eskiler bilir
S
Streetwise ⭐ 19y
hayır sadece maç yaptık 2-3 saat önce fakat yemin ediyorum Allah çarpsınki agrıyor kimse bi çözüm bilmiyormu acilemi gidiyim of sorunlarım tükenmiyor

sendeki hamlıktan kaynaklanıyor. ısınmadan maça başlarsan sonuçlarına katlanmak zorundasın. sol taraf çekme yapıyor, korkma ölmezsin. kas gevşetici felan birşeyler sür, 2 3 güne geçer.

ps : bu kadar yemin etmene gerek yok. neden inanmayalım sana?
G
Guernica OP ⭐ 18y
reklam yapıyorum sanarlar diye bide haklısın ısınmamıştık inş. ondandır geçende otobüs yolculugunda başlamştı gelene kadar 2 saat agrıdı sonra evde geçti
eskiler bilir
S
Streetwise ⭐ 19y
böyle bir konunun ne reklamını yapıcaksın ki? merak etme sağlığın reklam konusu olmaz.

ps : geçer geçer. 😉
G
Guernica OP ⭐ 18y
sagol kardeşim.
eskiler bilir
N
Nebula ⭐ 19y
Ben hastanede çalışıyorum... Doktorların dediği bişey var... Hangi rahatsızlık olursa olsun es geçmeden direk bi kontrole gelinmesi lazım..Direk doktora git tavsiyem... geçmiş olsun..
S
Streetwise ⭐ 19y
Ben hastanede çalışıyorum... Doktorların dediği bişey var... Hangi rahatsızlık olursa olsun es geçmeden direk bi kontrole gelinmesi lazım..Direk doktora git tavsiyem... geçmiş olsun..

ah ulen eskiden köy yerlerinde hastane, doktor mu vardı. :d en ufak şeyde hastaneye koş, hastanede asıl hastalık... 🎅
E
eL`dode ⭐ 19y
Benim amcamın bi arkaşıda öyle diyoki 2gün sonra felç oldu sol tarafı
Advance
Advance ⭐ 18y

ah ulen eskiden köy yerlerinde hastane, doktor mu vardı. :d en ufak şeyde hastaneye koş, hastanede asıl hastalık... 🎅

erken teşhis olayını ortadan kaldırıyosun böyle diyerek 😆
G
Guernica OP ⭐ 18y
Benim amcamın bi arkaşıda öyle diyoki 2gün sonra felç oldu sol tarafı

Allah korusun bro deme öle
eskiler bilir
S
Streetwise ⭐ 19y
bu tür ufak şeylerde de hastaneye koşulmaz ki bro. spor gibi bu tür şeylerle uğraşırsan eğer vücud idmansız ve hamsa, bu acıları çekmek zorunda.. :p
P
PhaetoN ⭐ 18y
streetwise'a katılıyorum hiçbir ısınma yapmadan herhangi bir spora başlanılmamalı,bende uzun zamandır body yapıyorum ilk başladıığım sıralar amatörken ısınmadan ağırlıklara sarılıp başlıyordum kaldırıp indirmeye böyle böyle 3 gün ardından 3. gün sol omzumda kas zedelenmesi oluşmuştu,ısınmadan aşırı yüklenme sebebiyle,dua ediyorumki her hangi bir kas yırtılması vs. olmadı,kas yırtılmalarının iyileşme süreci bayağı bir uzun vede çok kötü bir durum o gün bu gündür en ufak bir alete bile elimi sürmeden önce ısınma hareketlerimi yapıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım dah,sende ısınmadan hiç bir spora kalkışma
W
Whisk ⭐ 16y
Ya bu kadar karamsar olunur mu doktora filan gitme panik de yapma 2 gün sonra kendiliğinden geççektir. 👍

P.S : Geçmiş olsun 😘
G
Guernica OP ⭐ 18y
sagol dostum şimdi kalbimin ritmi yerinde ama hala agrıyor bide hafifledi biraz
eskiler bilir

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: