Sbotu kurdum butun ayarlarını bu sitedeki bilgilere bakarak yaptım. Ama start yaptıgımda buffleri kullanıp direk alexe ısınlanıyor. Işınlandıktan sonra. Npcleri bulamıyor heralde altta hata yazısı gelıyor sureklı? 83 lvl'im Alexe kayıtlı town'um ondan olabilirmi bi yardım edin lütfen?
Arkadaşlar Sbot'u ayarlayamadım YARDIM!
· 20 Yanıt · 6.9K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Ss koy bi bakalım
sweetCHIEF
⭐ 17y
Ss koy bi bakalım
🍺
Ss koy bi bakalım
🍺
Oyunun kontrolü bitsin bi oyuna girip daha detaylı göstericem. Ama anlamadım. + Multi client açtıgımda dc yiyorum.
Ss koy bi bakalım
🍺

Suan bot ile oyuna bile giremiyorum hata veriyor?
sweetCHIEF
⭐ 17y
''Wrong client version,
Please update client and bot!''
diyor ki,
yanlis client versiyonu,lutfen clienti ve botu guncelleyin. yani cliente update gelmis buyuk olasilikla ve botunda guncel versiyonu var sanirim yada clienti guncelleyince duzelebilir.
diyor ki,
yanlis client versiyonu,lutfen clienti ve botu guncelleyin. yani cliente update gelmis buyuk olasilikla ve botunda guncel versiyonu var sanirim yada clienti guncelleyince duzelebilir.
''Wrong client version,
diyor ki,
Güncelledim botla oyuna girmeden. Su an bot surumude guncel. Sitesindeki son sürüm?
sweetCHIEF
⭐ 17y
hata boyle diyor 😊
Silkroada patch yaptınmı ? 😊
Evet arkadaşlar halletim sağolun. Suan kurdum botu denıyorum. Bı hata olursa gene ss yollarım. Teşekkürler
sweetCHIEF
⭐ 17y
Evet arkadaşlar halletim sağolun. Suan kurdum botu denıyorum. Bı hata olursa gene ss yollarım. Teşekkürler
🍺
Bot mu aldık belamı aldık belli değil çıldırmak üzereyim?
[12:59:21] * Couldn't walk to npc: Storage-Keeper Auisan (00000823).
[12:59:21] * Autowalk: FATAL! Couldn't load navigation data! Make sure the "navdata" folder has been
[12:59:21] * Autowalk: copied correctly to bot folder! If not, reextract the program again to current folder.
[12:59:21] * Autowalk: No path found...
[12:59:21] * Couldn't walk to npc: Blacksmith Soboi (00000818).
bu hataları veriyor?
[12:59:21] * Autowalk: FATAL! Couldn't load navigation data! Make sure the "navdata" folder has been
[12:59:21] * Autowalk: copied correctly to bot folder! If not, reextract the program again to current folder.
[12:59:21] * Autowalk: No path found...
[12:59:21] * Couldn't walk to npc: Blacksmith Soboi (00000818).
bu hataları veriyor?
sweetCHIEF
⭐ 17y
bunu hic yapmadim ama sorun su sanirim scripti ayarlaman hakkinda sorun var galiba^^
bunu hic yapmadim ama sorun su sanirim scripti ayarlaman hakkinda sorun var galiba^^
13:21:26] * AUTOQUEST: Checking for tasks (outside town)...
[13:21:26] * Autowalk: Start autowalking
[13:21:27] * Townthread ready!
Suan start bot dedıgımde bu hataları verıyor Çıldırcam resmen ya
???????? Bir yardımcı olun gözünüzü seveyim.
sweetCHIEF
⭐ 17y
su yuruyus yolu hakkinda daha detayli bilgiyi baskasi vermeli, ben bilmiyorum 😊
Bir Allahın kulu bilmiyormu nasıl olacagını ? İlginç..
sbot klasöründeki navdatayı silip yeniden bottan çıkarıp bir daha dene
sbot klasöründeki navdatayı silip yeniden bottan çıkarıp bir daha dene
aynen öyle lakin
[13:21:26] * Autowalk: Start autowalking
[13:21:27] * Townthread ready!
bunu diyorsa botta bir sıkıntı yoktur
[F New]Solo Gitarist
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap