Icerige atla
Extraloob

arkadaşlar Ramazanda canınızı sıkıyorum ama bi baksanız

· 30 Yanıt · 2.8K görüntüleme
X
xaxsssxax OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.
oasis sunucusunda exp kasarken dikkatimi çekti adamı uyaracaktım ama adam bottaydı böyle lerini şikayet etmenin bi yolu varmı
30 Yanıt
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
ataistlerin geneli böyle boşver her insan kendi bacağından asılır cool2:
F
Fiorency ⭐ 16y
gereksizmi hahah 😄
H
hogcada ⭐ 17y
boşver ne yazarsa yazsın sana mı kaldı onu yargılamak ?
X
xaxsssxax OP ⭐ 17y
ağalar öyle diyonuzda sonuçta müslümanız türlü günahlara girenlerimizde olsa gene böle bir terbiyesizlik yapmadık dinimizden soğutmaya çalışıyor bunlar
~
~x0x0~ ⭐ 17y
oyunda böyle it çok ver yolu ilgilenme sadece senin sinirini bozarak mutlu oluyor zaten amaçıda o 😉

gereğinden fazla gerekli aslında böyle konular ama biz kendi aramızda konuşurak bi yere varamıcağımız için konuşmaya gerek yok.
Q
Quattro ⭐ 19y
Bu oyunu en hırslı kim oynuyor turkler adam da action aradığı için özellikle türkçe yazarak sizi rahatsız etmek istiyor vede görüldüğü gibi başarıyor.
R
RiqueLme ⭐ 19y
Bu oyunu en hırslı kim oynuyor turkler adam da action aradığı için özellikle türkçe yazarak sizi rahatsız etmek istiyor vede görüldüğü gibi başarıyor.

aynen hacı
adamlar google translate terk beyler aldırmayın 😄
X
xcorelli ⭐ 18y
allah yerine god yazabilirdi neden yazmadi god yazsaydi dikkatimizi cekmezdi ama allah yazinca butun turklerin dikkatini cekebilecegini zannediyor ve basarmis ^^
S
Onun inancı ona , senin inancın sana ..
S

aynen hacı
adamlar google translate terk beyler aldırmayın :D

Ağır inci Alert summer6:
A
Adith ⭐ 18y
@RiqueLme
Liseli detected.
p.s:Böyle şeylere kafanı takma oyunda.Allaha havale ediyorum de oyununa bak.
G
Guernica ⭐ 18y
Cehennemde Görüşürüz de geç pm den

ps:
@_DarKLinK_

adam Google Translate terk beyler
eskiler bilir
M
MainMagic ⭐ 18y
Allah her dilde aynı söylenir.Allah özel isim olduğu için her dilde aynı tercüme edilir.Ahmet i mesela Türkü de İnglizide aynı şekilde söyler.Yani sadece Türkleri rahatsız etmeye yönelik bir şey değil
G
Guernica ⭐ 18y
ben hiç Allah diyen yabancı görmedim 😜
eskiler bilir
C
ben hiç Allah diyen yabancı görmedim :P

Konuyu açan arkadaşım, sen onun bunun inancını yada düşüncelerini yargılamayı falan düşünmeyip kendi işine bakacaksın. Biri öyle der, biri böyle. Zamanı gelince herkez kendi hesap verecek sonuçta, sen ordan atlamayacaksın ki bu adam oyunda böyle böyle yazmıştı falan. Umursaman, dikkate alman dahi hata.
J
Judas ⭐ 19y

Konuyu açan arkadaşım, sen onun bunun inancını yada düşüncelerini yargılamayı falan düşünmeyip kendi işine bakacaksın. Biri öyle der, biri böyle. Zamanı gelince herkez kendi hesap verecek sonuçta, sen ordan atlamayacaksın ki bu adam oyunda böyle böyle yazmıştı falan. Umursaman, dikkate alman dahi hata.

konuya girmek istemezdim ama sen onun bunun inancı seni etkilemez diyorsun doğru diyorsun fakat adam benim inancımı tiye alıyor alay konusu yapıyor nasıl olacak bu iş 😊
C

konuya girmek istemezdim ama sen onun bunun inancı seni etkilemez diyorsun doğru diyorsun fakat adam benim inancımı tiye alıyor alay konusu yapıyor nasıl olacak bu iş :)

Hocam amacı o zaten, kışkırtmaya çalışıyor. Sen onu dikkate alırsan, o da amacına ulaşmış olacak. Küçük çocuk gibi bunlar. Bir çocuğa birşeyi yapma dersen inadına yapar, ama tepki vermeyip tınlamazsan bi süre sonra susar. O hesap. Ayrıca net üzerinden birşeyleri savunarak elinize birşey geçmiyor ki. Burda olan biten burda kalıyor. Kaldı ki bu olayı yapan tek kişi o değil, birsürü insan gördüm öyle.
R
Rochas ⭐ 16y
Her kendisi yapar kendisi çeker siz boşverin bu tür kendini adam sananları 🍺
C
Coq'RighT ⭐ 18y
Hepsinin Canı Cehenneme............. summer7: summer2:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: