Ben isro bot aldım 100 kredi ve almamın amacı 2 char kasıorum.Onceden bi charı taxiye bırakıordum dier charı elle kasıordum.Şimdi amacım birini botla birini elle kasmak ama olmuyor.2.Charla girince bot login olmuyor.Varmı derdime derman lütfen yardım...
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun !
· 6 Yanıt · 996 görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
Sro Loader'le iki çar açabilirsin fakat ikisinide elle kasmalısın,yani botla olmaz.
Fakat benim arkadaşım iki farklı oturum açarak birini elle birini botla kasıyor(Bende onun yalancısıyım)...
Fakat benim arkadaşım iki farklı oturum açarak birini elle birini botla kasıyor(Bende onun yalancısıyım)...
Hem Bow Hem 2 Login
ÖyLe oLmaz Sen En İi Si 2 Bilgisayar Al 2 Sinide BotLa Kas Mr. Green
ÖyLe oLmaz Sen En İi Si 2 Bilgisayar Al 2 Sinide BotLa Kas Mr. Green
Sro Loader'le iki çar açabilirsin fakat ikisinide elle kasmalısın,yani botla olmaz.
KARDEŞ O SNN DEDİĞİN BNM ARKDADA OLUYOR BİZZAT BEN DENEDİM AMA PC NİN SÜPER OLMASI LZM
Taşındı. Arrow 2 Char Açma - Ücretsiz Botlar - Otomatik Giriş ve Çözümleri
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
SroBot simgesi'ni tıklayıp aç ama oyuna bot ile girme. Loader'ı çalıştır. Kasılacak olan charı oyuna sok. 2. kez loader'ı çalıştırıp kasacak charı oyuna sok. 2. charda bot çalışacaktır. Ben bizzat öyle kasıyorum ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap