S.a arkadaslar
Benim bir ezik char vardı 20 lvl ve guild masterıydı 1 2 kez isrobot ile girdim diye GM banlamıs :S
guild içindeki oyuncularda benım karakter 6 7 tane var 😄 işin kötüsü ben bu guild masterlıgını nasıl geri alırım :S
yada baska chara nasıl verebilirim 😞 yardımcı olurmusunuz ?
Şimdiden Tşşkürler
Arkadaslar Lütfen Yardım Edin :( GUild hakkında !!!
· 10 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
🍿 👋
NoMoreLove
⭐ 18y
En iyisi guildi patlat. ^^
guild masteri uzun süre onlayn olmazsa Vote for leader seçeneği ile guild üyeleri masterlik için oy kullanabilir.
Süreyi tam olarak bilmiyorum fakat 1 ya da 2 ay olabilir.
PS: uygun bölüme taşınıyor.
guild masteri uzun süre onlayn olmazsa Vote for leader seçeneği ile guild üyeleri masterlik için oy kullanabilir.
ciddi mi 😱
NoMoreLove
⭐ 18y
Bilmiyordum. 🙏
ben onu oylamayla master'lığı transfer etmek olarak biliyordum yani master gidiyor o seçeneğe tıklıyor ve herkes oy kullanıyor en çok oyu alan master oluyor gibi, interesting.
ben onu oylamayla master'lığı transfer etmek olarak biliyordum yani master gidiyor o seçeneğe tıklıyor ve herkes oy kullanıyor en çok oyu alan master oluyor gibi, interesting.
Bende oyle Biliyodum ama degilmis yeni bisi daha ogrendik hade hayirlisi... 😁
C
CrimeMaker
⭐ 16y
Yok Vote for leader seçeneğini kullanabilrler ama baya bi süre beklemeleri gerek benim 50Lv ezik charım banlandığında guildi almıştım
ps : ne kadar bekledin gbi bi soru sormayın 3 ay oyuna girmemiştim =)
ps : ne kadar bekledin gbi bi soru sormayın 3 ay oyuna girmemiştim =)
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
aynen belli bi süre geçtikten sonra yapılabiliyo bende 1.5-2 ay diye biliyom
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap