Icerige atla
Extraloob

Arkadaşlar Lütfen Bir Bakın !

· 5 Yanıt · 1.2K görüntüleme
M
Marinero OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Silkroad'a Girmek Çok Zorlaştı , Silkroad Kolay Girmenin Tek Yolu Premium mu ? Başka Yollar Var mı ? Girenler Nasıl Giriyor ? Ben Auto Enter Programıyla 2500 kere Deniyorum Giremiyorum 😐 😐 😐 😐 😐
5 Yanıt
B
beyyz ⭐ 17y
arkadasım ucretsız botlar bolumunde torque adlı pro. var 5 dk ıcerısınde oyuna sokuo takıp et harıka bı pro. ıstersen salıya kadar dayan eger bırısı banlanmassa kullanırsın pre var gıbı oyuna gırıyor. ıstersen sımdı ındır kullan sen bılırsın. NOT:eger kullanırsan sronun pc 'nde kayıtlı oldugu dosyada sılkersender dosyasının ısmını degıstır ıstedıgını koy asgthghg gibi....
H
Hypnos ⭐ 17y
Pre. forever.. 😜
O
oLdCiTyLee ⭐ 18y
arkadasım ucretsız botlar bolumunde torque adlı pro. var 5 dk ıcerısınde oyuna sokuo takıp et harıka bı pro. ıstersen salıya kadar dayan eger bırısı banlanmassa kullanırsın pre var gıbı oyuna gırıyor. ıstersen sımdı ındır kullan sen bılırsın. NOT:eger kullanırsan sronun pc 'nde kayıtlı oldugu dosyada sılkersender dosyasının ısmını degıstır ıstedıgını koy asgthghg gibi....

Rumata loader da Silkersender dosyasının ismini değiştirmek lazımdı bende düşündüm ne koyuyum diye en sonunda Süleyman koydum 😄
K
Kobe ⭐ 19y
yeri burası değil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: