Icerige atla
Extraloob

Arkadaşlar lütfen bi yardım edin

· 6 Yanıt · 1.1K görüntüleme
M
Mr_Poseidon OP ⭐ 19y
Sbotla oyuna tam giriyorum bot kendini kapatıyor çar dc oluyor çözümünü bilen birisi yardım edebilirmi yardımlarınız için şimdiden çok teşekür ederim 😘
6 Yanıt
N
NatiliuS ⭐ 19y
bendede oluyor bot tamamen kapanıyor virüs desem virüs yok belki internet bağlantısında sorun olabilir ttnet azıttı bu günlerde 😠
N
NatiliuS ⭐ 19y
sbot forumundada çoğu kişide dc yiyiyormuş çinli charlarda bişi yok ama europe ler dc yiyiomuş öle diyorlar
W
WallShout ⭐ 18y
bende hem chine hem eu var bendede bu sorun var hatta dün ilk olarak oldu biraz tedirgin oldum sabahıda soyuldu char 😄 sanki birisi bot programını x'e basıp kapatıyor gibi
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Aynı Sorun Bende De Var .. Girer Girmez Dc Yada Sbot Komple Kapandıgı İçin Charda oFFline Oluyor .. Sanırım Yeni Bir Version Bekleyeceğiz ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
I
IsaurA ⭐ 18y
Chine veya Eu char ayrımı yok :S herkezde oluyor :S bağlantıylada alakası yok. Elle Kasıyorum Hiçbir Problem Yaşanmıyor. Sbot ile girdiğimde bot kendini kapatıyo. Dolayısıyla Dc yiyorum :S anlamadığım şey diğer botlarda Problem yokken Sbot Gidiyor. isrobot kullanan arkadaslarım takır takır kasarken benden 4-5 level Üstün oldular. Bense Sbotla ugrasmakdan Charı kasamıyorum bile :S

iyice Sıkdı Sbot.. Kulağıma İsrobot Çanlarının Sesleri geliyor (^_^)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: