merhaba arkadaşlar ben uzun seneler sonra tekrar silkroad oynamaya karar verdim ancak tamamen ticari olarak düşünüyorum.elimde iyi bi bilgisayar var botla 3 lü kasıp güzel charlar oluşturup satmayı düşünüyorum sizce piyasayı göz önüne aldığınız da bu iş bana getiri sağlayabilir mi?
Bir de 3 lü party şeklinde kasmayı düşünüyorum karakterlerimi nasıl seçmeliyim?
arkadaşlar lütfen bi bakın
· 8 Yanıt · 4.3K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Kazandırmaz hatta zararına olur.Charlar zor satılıyor.Hem önemli olan charın seti gerisi boş.
arkadaşlar herhangi bi giderim olmıcak elektrik masrafım vs. çünkü yurtta kalıyorum.ne kadar kasarsam kardır diye düşünüyorum
Yinede zor.Muhtemelen charları clean satıcaksın yani en azından 110+ olmaları lazım aşırı zaman alır 3lü şekilde.En azından 8li pt bul yada kendin oluştur
6'lı pt oluştursam nasıl olur? eğer 3 lü pt yaparsam 110 lvl e ne kadar sürede ulaşırım?ayrıca bu siteyi çok sevdim muhatap bulabiliyoruz bu sitede
Süre konusunda birşey diyemem.Ama 3lü sakat. Warrior şart.Warrioru bufflayıp healliycek cleric şart.Orbitve speed basacak bard lazım.1 Wizardın yeteceğinide sanmam en az 2 tane gerek.
Sonuç 2 warrior.1 bard 1 cleric 2 wizard 6lı pt için kullanabilirsin.
Slim Shady
⭐ 14y
Süre konusunda birşey diyemem.Ama 3lü sakat. Warrior şart.Warrioru bufflayıp healliycek cleric şart.Orbitve speed basacak bard lazım.1 Wizardın yeteceğinide sanmam en az 2 tane gerek.
8li pt den vazgeçmem ya tam ya hiç cool2:
8li pt den vazgeçmem ya tam ya hiç cool2:
8li royal partinin yerini tutmaz tabi 🤝
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap