Icerige atla
Extraloob

arkadaslar bu nedir ss li bakarmısınız ?

· 18 Yanıt · 1.4K görüntüleme
S
selcukk OP ⭐ 19y
cvp bekliyorum sizlerden tşk ler !! simdiden !
18 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sil bence bilmediğin sisteme açıktan dahil olmuş olan herşeyi.
T
TanerUNER ⭐ 19y
wirus yemıssın bu virüs ben askedeyken benım bilgisayarlarımada bulaşmıstı avastla temızlemıstım
T
TanerUNER ⭐ 19y
nekadar sılersen sıl yıne gelıcek hard dıskın dolduruyo bu wirus durmadan klasorler acıyo heryere boyutuna bak klasorlerın goruceksın ıcı bos ama boyutları yuksek
S
selcukk OP ⭐ 19y
hangi virüs programını tavsiye edersiniz !!
S
selcukk OP ⭐ 19y
virüs programları siler demi bide keyloger la alakası yok demi !
M
ComboFix
S
selcukk OP ⭐ 19y
hangi virüs programı öneriyonuz !! kasperky sro yu engelliyo 1! sro yu engellemicek bişe olsun !
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
Önce bi format sora bi virüs programı...
S
selcukk OP ⭐ 19y
usta herşeye format atarsak yandk valla bunada format mı atmak lazım !
S
selcukk OP ⭐ 19y
massive atackın önerdigi prgramlara tarattım ve silindi o dosya gerek var mı formata !
S
selcukk OP ⭐ 19y
massive atackın önerdigi prgramlara tarattım ve silindi o dosya gerek var mı formata !
M
Gerek yok.

Kaspersky Türkçe dil paketini kullan. Ya da settingsden Trusted Zone sekmesine gel ve silkroadı güvenli bölgeye al. Windows ve antivirüs programının güncelleştirmelerini yaptırmayı unutma.
İyi forumlar.
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
Dosyayı silsende root dizininde bulunur sen format atmadıkça orada kalır eğer tekrar çıkarsa şaşırma...
B
BiLqiN ⭐ 18y
wırus degıldır wırus olsa sılınmez :S ama wırusun cesıtlerı wardır senınkı sanırım
onerdıgım wırus prog : KasperSKY
S
Sp00Ky ⭐ 19y
ComboFix ile güvenli moda tarat massivenin dediği gbi gider malver bir virüs e benziyor.
S
selcukk OP ⭐ 19y
Dosyayı silsende root dizininde bulunur sen format atmadıkça orada kalır eğer tekrar çıkarsa şaşırma...

😄 arkadaşlar virüs deyil diyo sen usta virüs geri cıkar diyon ama cvp lar için sagol !!
D
DanTe__ ⭐ 17y
nod - 32 full Yükle güncelleştirmelerini yap ondan sonra tarat ancak sroyu çoklu açarken engeller c10 hatası alırsın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: