Icerige atla
Extraloob

arkadaşlar bir ayda kaç lvl olurum?

· 8 Yanıt · 9.3K görüntüleme
I
idealist OP ⭐ 14y
8 li party şeklinde günde 8 saat kasarak bir ayda kaç lvl olurum
8 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
80 olursun partiye 106+bi wiz ayarlarsan cok rahat edersin benden tavsiye:)
VatanSRO Server Sahibi
Taxiler v.s işini görür sanırım ^^ Normal sro şuan nasıl bilemiyorum ama exp rate yükselmiş diye duymuştum.
EvoSRO
EvoSRO ⭐ 10y
80 olursn sanırım
RanwaX
RanwaX ⭐ 19y
Yeni Sro'dan zerre bilgim yok hey gidi günler , bu extraloob'un ilk zamanlarını bile hatırlıyorum.Sro başlarda kasması zulümdü Farm felan gece gündüz uğraşırdık.Şimdi SRO oynayan arkadaslara da Allah sabır versin zor oyun 😄
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Yeni Sro'dan zerre bilgim yok hey gidi günler , bu extraloob'un ilk zamanlarını bile hatırlıyorum.Sro başlarda kasması zulümdü Farm felan gece gündüz uğraşırdık.Şimdi SRO oynayan arkadaslara da Allah sabır versin zor oyun :D

Obaa tarih kokan birisi
Yaralı style
1
1ben ⭐ 16y
kardeşim benden sana 30-40 silklik bi tavsiye
önce kasacagın charı 49 lwe kadar sp farm yap
50 olmak üzereyken F10 İtem Malldan 11 tane 1-49 %1000 exp booster al
hepsini bi anda bas , sonra birazda monster pandora alıyosun (1k monsterle 100 tane pandora yeterli ) charına kastıgın sp durumuna göre ve attacker charlarına göre 101-106 arası oluyosun 11 saatte
kendimce denenmiş ve basit bir yöntemdir gerekli olanlar 30-40 silke 11 tane 1-49 %1000 Exp booster bide gold gerisi akıyo
uzun oldu ama işine yarayabileceğini düşünüyorum kolay gelsin
るろうに
Ben bayadır oynamıyorum ancak 1 ayda botla 100 oluyordu. Şuanki system nasıl bilemem. Sroyu ilk çıktığından beri bilirim belki de Türkiye'deki ilk oyunculardan biriyimdir. 30 armor set görünce ulan adam 60 galiba derdik. 1 günde 12 16 zor olurduk, 21 olduğumda baya güçlü oldum sanmıştım 😄 Nostalji yeter şuan exp zımbırtıları vs ile bide pre alırsan missal akıp gidersin. Arkadaş bak çok güzel taktik vermiş 49 boster ile 1 tane basarsan elinde patlar ama ard arda hepsini basarsan süresi uzar kullanırsın.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: