Icerige atla
Extraloob

Arkadaşlar Bakarmısınız Full İnt Spear Yapılandırma

· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme
L
Last_Stand OP ⭐ 18y
Arkadaşlar benim LvL 35 Full İnt Spear charım var. Elinde LvL 32 SoS +3 Spear var gayette iyi vuruyorum. Skiller Cold 28 Lightining 34 Fire 32 Heuksal 20. El yakmam Lightining. Sizce nasıl devam etmeliyim yorumlarınızı bekliyorum. Yorumlarınız benim için altın kadar değerli.
12 Yanıt
N
imbuende lightning olmus super olmus hemen fire sıfırlamaya baslıyosun yada 30da bırakıyosn sadece passıve ıcn sadece light cold heuksal abanıyosun heuksaldan stun-ghost spear-flying dragn eklıyosun 👍
F
fatihhan46 ⭐ 19y
farm yapmaya ihtiyacın yok sanırım eğer varsa o lvllerden başlamalısın yoksa 5X lvlerde skillpoint sıkıntısı çekersin buarada yapılandırmanda weapon illa açacaksan fire gözden çıkarmalısın cold senin en büyük defans aracın olacak ilerde....
L
Last_Stand OP ⭐ 18y
saolun öle yapıcam yorumlarınız harika herkese teşekkürler
T
TitusPullo ⭐ 19y
imbuende lightning olmus super olmus hemen fire sıfırlamaya baslıyosun yada 30da bırakıyosn sadece passıve ıcn sadece light cold heuksal abanıyosun heuksaldan stun-ghost spear-flying dragn eklıyosun 👍

Arkadaşın söylediği yapılandırma gayet harika. 😎
L
Last_Stand OP ⭐ 18y
teşekkürker herkese fire 30 da bırakcam heuksal light cold gitcem 😄
A
anndriy ⭐ 19y
bence heaksaulda gitme
1 kaç passivi skill için degmez farm yapmaya cod ve lifting nulere sana yeter
N

Arkadaşın söylediği yapılandırma gayet harika. 8)

teskkurler 😎
L
Last_Stand OP ⭐ 18y
Madem bu şekilde kasacağım xiandakia rkadaşlar biraz yadım edebilirlerse plvl açısından çok teşekkür ederim saygılarımla
L
Last_Stand OP ⭐ 18y
xianda kimse yokmu ya lvl atlamakta sıkıntı çekiyorum adam gibi taxi yapan yok 😞
N
olympus veya zeus kardesım xıanda char yok 😞
M
meneldur ⭐ 18y
ya bnm çarda böle ama firedaki nukeleri göz den çıkaramıom napçam bn gsl vuran nukeler var

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: