Arkadaşlar bu key helper programı var ya bu programla beraber kullanabileceğim bi canavar seçme programı var mı? Varsa koyabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Bu arada aranıza yeni katıldım
ExtraLoob headbang2ft9 Very Happy Very Happy Very Happy
Arkadaşlar Bakar Mısınız?
· 9 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
viewtopic.php?f=237&t=37209
viewtopic.php?f=237&t=35678
viewtopic.php?f=237&t=37466
Bunlar Rev Bot Anlatımlarının Linkleri Şehire Gidip Gelmediğini Hesaba Katmazsak Güzel Çalışan Bir Bottur .
Bunun Dışında Sadece Canavar Seçen Her Hangi Bir Program Yoktur.
kardeş revbotu denedım ama açılmıyor dosya revbot dosyası ben bole kolay bır bot olur dıye soyledım bot halınde değılde canavar seçen bir program yok mu? Yine de saol.
kardeş revbotu denedım ama açılmıyor dosya revbot dosyası ben bole kolay bır bot olur dıye soyledım bot halınde değılde canavar seçen bir program yok mu? Yine de saol.
Canavar Seçen Program Pixel Botlar Var . 2 Dakikada Bir Canavar Seçerler Onuda Öldürmeden Bırakırlar...
Yani Anlayacağın Şu Anda Canavar Seçen Program Yok...
Sinirlenmene gerek var mı?
Sinirlenmene gerek var mı?
Sinirlendiğimi Nerden Çıkarttın Rolling Eyes
Yazılarından Very Happy
revbotun kullanımı gayet kolay hatta öle bişi oldu ki revbot bana bedavadan item vermeye başladı popcorn 2 dkda 2 sos düşürdü her kasışındada bayağı bir item düşürdü extrabeer
R
Roland Deschain
⭐ 19y
bana isrobot sürekli weapon elixir düşürüyo nedense Very Happy revbotla kasıyorum kasıyorum universal pillden başka bişi düşmüyo Very Happy bide bi kere bot çıktı o kadar.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap